Volledig scherm
BLØF, op vrijdag 7 oktober te zien en horen op FestyLand in Volkel.

Zeeuwse band BLØF op FestyLand in Volkel

VOLKEL - Het popfestival FestyLand heeft voor dit najaar een nieuwe grote naam vastgelegd: de Zeeuwse band BLØF komt op vrijdag 7 oktober naar Volkel. Eerder al werd De Staat voor zaterdag 8 oktober aan de line-up toegevoegd.

BLØF groeide de afgelopen jaren uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland met hits als ‘Liefs uit Londen’, ‘Dansen aan zee’, ‘Aan de kust’ en ‘Alles is liefde’. Onlangs nog waren ze te zien en te horen op hun eigen Concert At Sea festival. Rockband De Staat mocht met Muse mee door Europa als support-act. Voor het album ‘O’ kreeg de band een 3FM Award in de categroei ‘Beste album’.

Namen
FestyLand wordt dit jaar op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober gehouden op het terrein van Hemelrijk. Voor het popfestival werden eerder onder andere al vastgelegd: Douwe Bob & Band, Ummet Ozcan, Fresku & Band, Andy Frasco (USA), Sick Individuals, Thijs Boontjes The Wetnecks, Puinhoop Kollektiv, Baby Blue, Dyna, Dirtcaps, BZB, Bootleg Betty, Childsplay, Vezpa en Lady Bee.

Kaartjes
De reguliere voorverkoop is gestart, 3.000 goedkope early bird-tickets voor het jaarlijkse feestje in Volkel zijn al verkocht.

Oss, Uden e.o.