Volledig scherm
De poster van 'Een gruwelijk sprookje'. © Theater Naat Piek

Zwarte komedie 'Een gruwelijk sprookje' op de planken in Uden

UDEN - De voorstelling Een Gruwelijk Sprookje van de groep openluchtspel toneelvereniging Naat Piek in Uden gaat 16 september in première. De voorstelling is geïnspireerd op het toneelstuk de Boevenkoning van Ad de Bont en is bewerkt door regisseur Willem Schouten.

Deze nieuwe regisseur bij theater Naat Piek is geen onbekende in de theaterwereld. Hij heeft zijn sporen verdiend als acteur en regisseur bij diverse toneelgezelschappen in Den Bosch en omgeving. De groep openluchtspel bestaat uit leden van de verschillende toneelgroepen van Naat Piek, jongste spelers, jongeren en volwassenen. Samen met de decorbouwers en de techniek werken ze aan het buitenstuk. Voorzitter Wim Helfferich van Naat Piek is ook de productieleider van deze voorstelling.

'Een gruwelijk sprookje' is een zwarte komedie over een wereld vol slechteriken en een meisje dat moedig probeert te zijn. Het is een familievoorstelling voor iedereen vanaf 10 jaar. De voorstellingen worden in het buitentheater gespeeld op zaterdag 16, 23 en 30 september om 19.30 uur en zondag 17, 24 september en 1 oktober om 14.00 uur.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Oss, Uden e.o.