Badr Hari.
Volledig scherm
PREMIUM
Badr Hari. © Pro Shots / Mischa Keemink

Badr Hari is plots ontzettend kwetsbaar: moet hij de eer aan zichzelf houden?

De periode van droogte blijft maar aanhouden voor Badr Hari (36). Tijd voor zijn pensioen, roepen velen. Maar daarmee zou, met zijn populariteit en manier van vechten, een sieraad verloren gaan voor Glory. Zijn trainer Said El Badaoui zet de deur alvast wagenwijd open voor een vervolg van Hari's loopbaan.

 1. Vechterspensioen dreigt voor Badr Hari na bizarre knock-out: ‘Grootste drama ooit’
  Glory 78 in Ahoy

  Vechters­pen­si­oen dreigt voor Badr Hari na bizarre knock-out: ‘Grootste drama ooit’

  Ook tegen de relatief onbekende Arkadiusz Wrzosek uit Polen is het Badr Hari niet gelukt om te winnen in de zwaargewichtdivisie van Glory. Ondanks een groot overwicht in het grootste gedeelte van het gevecht was één moment genoeg voor de Pool. Met een headkick kreeg hij Hari neer. Dat roept zonder meer vragen op over de toekomst van de 36-jarige Hari, die al jaren droog staat bij Glory.
 2. Britse media hard voor Joshua: ‘Pijnlijkste is dat zijn gevecht van 200 miljoen pond met Fury in rook is opgegaan’

  Britse media hard voor Joshua: ‘Pijnlijk­ste is dat zijn gevecht van 200 miljoen pond met Fury in rook is opgegaan’

  De Oekraïense profbokser Oleksandr Oesyk werd gisteravond laat de nieuwe wereldkampioen in het zwaargewicht van de vier bonden WBA, WBO, IBF en IBO. De 34-jarige uitdager van de WBO verraste titelhouder Anthony Joshua in Londen én de Britse media die meehuilden met de verliezer. ‘Oesyk verscheurde niet alleen het script; hij stak het in brand en gooide het vervolgens in het gezicht van Joshua.’