De laatste uitdager van Rico Verhoeven was Jamal Ben Saddik, die na een titanengevecht zijn meerdere moest erkennen in 'The King of Kickboxing'.
Volledig scherm
De laatste uitdager van Rico Verhoeven was Jamal Ben Saddik, die na een titanengevecht zijn meerdere moest erkennen in 'The King of Kickboxing'. © ANP

De weg naar een gevecht met Rico Verhoeven: dit is Glory de komende maanden van plan

Glory keert zaterdag terug met een evenement in Düsseldorf en ook de kaart voor Collision 4, op 8 oktober met onder andere Badr Hari en Alistair Overeem, krijgt steeds meer vorm. De komende maanden gaan mede bepalen wie in het voorjaar van 2023 de nieuwe uitdager van zwaargewichtkampioen Rico Verhoeven wordt.

  1. Oesyk zingt Oekraïens verzetslied na intense ‘staredown’ met Joshua
    Met video

    Oesyk zingt Oekraïens verzets­lied na intense ‘staredown’ met Joshua

    Met een bijzondere staredown met zijn komende tegenstander Anthony Joshua heeft bokser Oleksandr Oesyk de aandacht gevestigd op Oekraïne. De 35-jarige Oekraïner zong, meteen nadat de twee kemphanen elkaar diep in de ogen hadden gekeken, een verzetslied uit zijn vaderland. Oesyk en Joshua staan zaterdagavond laat in het Saoedi-Arabische Djedda tegenover elkaar in een wereldtitelgevecht bij de zwaargewichten.