Nick Gruijters runt een autohandel in Handel, maar timmert ondertussen ook aan de weg als kickbokser: begin deze maand werd hij Europees kampioen.
Volledig scherm
PREMIUM
Nick Gruijters runt een autohandel in Handel, maar timmert ondertussen ook aan de weg als kickbokser: begin deze maand werd hij Europees kampioen. © Rene Manders/DCI Media

Hoe een autohandelaar dankzij een gestolen motor Europees kampioen kickboksen werd: ‘Was zó kwaad’

Kickboksen? Nick Gruijters (26) was er door alle beperkingen in coronatijd helemaal klaar mee. Hij leek een toekomst als autohandelaar en amateurcrosser tegemoet te gaan, totdat zijn schoonvader op hem insprak én zijn motor gestolen werd. Nu is ‘Nickske’ Europees kampioen. En nog lang niet klaar.

  1. Podcast met Bonjasky | ‘Met Hit It probéért Rico Verhoeven het tenminste’

    Podcast met Bonjasky | ‘Met Hit It probéért Rico Verhoeven het tenminste’

    Wat vonden we van het evenement Hit It van Rico Verhoeven? Waar moeten we op letten bij de volgende Glory-evenementen, met Antonio Plazibat die zijn handschoenen weer aantrekt en Glory Rivals 3 dat komend weekeinde op het programma staat? In de nieuwste aflevering van In de Ring, de vechtsportpodcast van het AD, bespreken voormalig kickbokskampioen Remy Bonjasky en vechtsportverslaggever Tim Reedijk die onderwerpen (en veel meer).