Nate Diaz, zittend, in gevecht met Conor McGregor tijdens hun UFC 196 weltergewicht wedstrijd op zaterdag 5 maart 2016 in Las Vegas.
Volledig scherm
Nate Diaz, zittend, in gevecht met Conor McGregor tijdens hun UFC 196 weltergewicht wedstrijd op zaterdag 5 maart 2016 in Las Vegas. © AP

Nate Diaz maakt rentree in UFC en derde gevecht tegen McGregor lijkt een optie

Nate Diaz maakt zijn rentree bij de Ultimate Fighting Championship (UFC), de grootste mixed-martial-artsorganisatie ter wereld. De Amerikaanse rivaal van Conor McGregor zal op zaterdag 15 mei te zien zijn in een wedstrijd tegen Leon Edwards. UFC 262 zal worden gehouden in Houston, met publiek. 

 1. Kickbokser Jamal Ben Saddik is na 1,5 maand uit de cel: ‘Hij moest zelfs op de grond slapen’
  Video

  Kickbokser Jamal Ben Saddik is na 1,5 maand uit de cel: ‘Hij moest zelfs op de grond slapen’

  Kickbokser Jamal Ben Saddik heeft de gevangenis van Antwerpen verlaten. Hij is sinds gisteren thuis, maar wel met een enkelband om, zegt zijn advocaat Wim de Colvenaer. Hij blijft voorlopig wel verdachte in de grote ‘operatie Sky’. Ben Saddik - na Rico Verhoeven de beste zwaargewicht kickbokser ter wereld, nummer twee op de ranglijst van Glory - wordt ervan verdacht lid te zijn van een criminele organisatie omdat hij handelde in ‘cryptotelefoons’ die vaak door criminelen zouden worden gebruikt.
 1. Petrovic blikt vooruit op treffen met PSV: 'Als wij een goede dag hebben, dan gaan ze het moeilijk krijgen'
  Play

  Petrovic blikt vooruit op treffen met PSV: 'Als wij een goede dag hebben, dan gaan ze het moeilijk krijgen'

 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de eredivisie en Keuken Kampioen Divisie

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de eredivisie en Keuken Kampioen Divisie