Nieky Holzken daagt YouTube-ster Jake Paul uit voor gevecht: ‘Probeer het eens tegen mij’

YouTube-ster Jake Paul won afgelopen weekeinde opnieuw van een voormalig UFC-vechter, Tyron Woodley. Maar Nieky Holkzen is niet onder de indruk van die overwinning. De 37-jarige kickbokser uit Helmond daagt de Amerikaan uit voor een gevecht. 

 1. Antonio Plazibat: ‘Ik denk dat Rico Verhoeven weet dat ik hem knock-out sla’
  PREMIUM

  Antonio Plazibat: ‘Ik denk dat Rico Verhoeven weet dat ik hem knock-out sla’

  Antonio Plazibat (28) had gehoopt om de Glory-zwaargewichttitel te mogen knokken met Rico Verhoeven, maar om daar zicht op te houden, mag hij zich vanavond bij Glory 82 in het Duitse Bonn niet verslikken in Raul Catinas (34). Een bloemlezing van een gesprek met de flamboyante en uitgesproken Kroaat. ,,90 procent van de mensen geeft er geen fuck om als je op punten wint met spectaculaire technieken.”
 2. Podcast | ‘Godfather’ Thom Harinck en Remy Bonjasky, over chakuriki, K1 en Glory
  met Video

  Podcast | ‘Godfather’ Thom Harinck en Remy Bonjasky, over chakuriki, K1 en Glory

  Bij de maandelijkse In de Ring, de vechtsportpodcast van het AD, schoof ditmaal Thom Harinck (79) aan. Hij wordt wel gezien als de ‘Godfather’ van de vechtsport in ons land. Samen met presentator en vechtsportverslaggever Tim Reedijk en vaste gast en oud-kickbokskampioen Remy Bonjasky bespreken zij de door Harinck geïntroduceerde vechtstijl chakuriki, de K1-tijden en de actualiteit bij Glory.