De legendarische wereldkampioen boksen in het zwaargewicht Muhammad Ali in het beroemde gevecht tegen uitdager Joe Frazier in Manila in 1975. Ali hield de titel.
Volledig scherm
De legendarische wereldkampioen boksen in het zwaargewicht Muhammad Ali in het beroemde gevecht tegen uitdager Joe Frazier in Manila in 1975. Ali hield de titel. © AP

Tekeningen van bokslegende Muhammad Ali onder de hamer

Een zeldzame verzameling schetsen en schilderijen van de Amerikaanse bokser Muhammad Ali wordt volgende week geveild in New York. Dat maakte veilinghuis Bonhams donderdag (lokale tijd) bekend. Voor Ali zou tekenen een prettige manier zijn geweest om te ontspannen na een gevecht of training.

  1. Antonio Plazibat: ‘Ik denk dat Rico Verhoeven weet dat ik hem knock-out sla’
    PREMIUM

    Antonio Plazibat: ‘Ik denk dat Rico Verhoeven weet dat ik hem knock-out sla’

    Antonio Plazibat (28) had gehoopt om de Glory-zwaargewichttitel te mogen knokken met Rico Verhoeven, maar om daar zicht op te houden, mag hij zich vanavond bij Glory 82 in het Duitse Bonn niet verslikken in Raul Catinas (34). Een bloemlezing van een gesprek met de flamboyante en uitgesproken Kroaat. ,,90 procent van de mensen geeft er geen fuck om als je op punten wint met spectaculaire technieken.”