Volledig scherm
Theo Raijmakers reikt Maria van Asseldonk actuele informatie voor Sing Swing aan. © Wilma Gosselink

23 optredens tijdens tweede editie Sing Swing in Mariaheide

MARIAHEIDE – Tien jaar geleden werd onbewust de kiem gelegd voor een nieuw muziekspektakel. Toen vierden de 1600 dorpelingen het eeuwfeest van Mariaheide en was de verbazing groot toen bleek hoeveel muzikaal talent het dorp herbergt. Vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober is de grote zaal in gemeenschapshuis D’n Brak omgebouwd tot een heus muziektheater en kan het publiek gaan genieten van 23 optredens.

Kartrekkers Theo Raijmakers en Maria van Asseldonk zijn enorm enthousiast over het niveau van de artiesten: ,,Het wordt een geweldige avond met muziek van heel hoog niveau. Van pop tot klassiek, de jaren ’80 tot nu, van jazz tot lekkere meezingers, het is genieten geblazen voor elke leeftijd. En alle 16 solisten kunnen leunen op de kwaliteiten van de Krikkelblaozers, dirigent Ben van de Biggelaar, zangcoach Neeltje van Doore en het koor La Vita van Dan Loredan."

Er zijn voor ‘Sing Swing’ nog enkele kaarten te koop bij D’n Brouwer en bij de bakker op het Dobbelsteenplein. Mochten er in de voorverkoop toch nog kaarten onverkocht blijven, dan kunnen laatbeslissers op de avond zelf nog een poging doen aan de kassa.

Meierijstad