Volledig scherm

Acht personen gehuldigd tijdens jubileummiddag van brandweerpost Veghel-Erp

VEGHEL/EERDE/ERP – Locoburgemeester Annemieke van de Ven heeft zaterdag acht personen gehuldigd tijdens de jubileummiddag van brandweerpost Veghel-Erp.

Twan van der Heijden, Anika van der Putten, Bea Steeghs en Marcel van Helvoirt hebben een brandweeronderscheiding gekregen vanwege hun 12,5-jarig jubileum. Ed Peijnenburg ontving een brandweeronderscheiding omdat hij 30 jaar bij de brandweer zit.

Verder is er tijdens de middag afscheid genomen van Pierre Damen, Robby Moehamad en Theo Gevers. Annemieke van de Ven heeft bij Theo Gevers een Koninklijke onderscheiding opgespeld die behoren bij zijn benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Naussau. Er is veel waardering voor zijn jarenlange inzet voor de vrijwillige brandweer en de gemeenschap. Vanaf 1990 is hij lid van de vrijwillige brandweer. Vanaf 2009 is hij secretaris en daarna voorzitter geweest bij Brandweervereniging Veghel en Erp. Verder is hij ook vanaf 1996 lid van Comité brandweervaardigheidtoetsen Brandweer Brabant-Noord bij ABWC (Algemeen Brandweer Wedstrijd Comité).

Meierijstad