Volledig scherm
Bernard Vissers en Karin Kuijpers en hun getuigen.

Bernard Vissers en Karin Kuijpers Boerenbruidspaar 2017 van Kuussegat

VEGHEL – Tijdens de Hofzitting van vrijdagavond in de Veghelse Koekbouw werd naast het prinsentrio ook het Boerenbruidspaar 2017 onthuld: Bernard Vissers en Karin Kuijpers.

Zij wonen op de Eeuwsels en hebben drie kinderen. Na dertig jaar onderwijs is Karin nu ritueelbegeleider bij afscheid. Ze zingt en swingt, doet aan yoga en fietst in de vakantie graag met Bernard. Hij heeft na zijn onderwijsjaren tijd om te wandelen (Santiago) en fietsen (Rome of Parijs). Hij verbouwt groenten, houdt schapen, doet aan schilderen, beeldhouwen en schrijven. Hij is voorzitter van de Heemkundekring en ontrafelt graag mee de geschiedenis van zijn eigen Veghel. Een traditionele boerenbruiloft past daar helemaal bij.

Getuigen zijn Hilde van Heck en Geert Dirkse. Zij wonen aan de Langsteeg en hebben ook 3 kinderen. Hilde werkt als medisch receptioniste. In haar vrije tijd zingt ze van musical tot opera. Geert is adviseur bij de Rabobank. Hij tuiniert met Hilde, speelt fanatiek waterpolo en helpt mee in het bestuur van wijkvereniging De Drie Haas, waar ze Karin en Bernard ook regelmatig tegenkomen.

Op 28 februari 2017 wordt het Boerenbruidspaar in de onecht verbonden. Vanaf 09.45 uur is iedereen welkom in het Oude Raadhuis op de Markt in Veghel. Om 10:30 uur vertrekken zij in optocht naar de feestzaal. Iedereen is welkom om dit mee te maken!

Meierijstad