Volledig scherm
Daydream Festival Mexico. © Par-T

'Binnenkort op alle continenten festival van Par-T uit Erp'

ERP - Na de eerste editie van Daydream Festival Mexico hebben de mannen achter Par-T uit Erp de smaak te pakken. Ze willen overal ter wereld hun festival uitrollen.

Na het jarenlang organiseren van grote feesten als 7th Sunday en FestyLand, vonden de mannen achter Par-T de tijd rijp om verder te kijken. Het Daydream Festival, dat sinds 2010 een succes is in België, was klaar voor de internationale uitrol.

Begin vorig jaar meldde een Mexicaans promotor zich, die het feest naar Midden-Amerika wilde halen. Afgelopen weekend werd de eerste editie gehouden. Ongeveer 35.000 mensen gingen uit hun dak bij Afrojack, Dash Berlin en Don Diablo.

Elk continent
Heel veel tijd om na te genieten van het Mexicaanse avontuur hebben ze in Erp niet. Het volgende festival op een exotische locatie staat namelijk alweer voor de deur. Eind februari wordt Daydream Festival voor het eerst gehouden in de Dominicaanse Republiek.„Het zou geweldig zijn als ons festival straks op elk continent wordt neergezet”, zegt Johan Dortmans van Par-T. „Dat is nu nog een droom, maar kan binnen een paar jaar realiteit zijn." Er lopen al gesprekken om het festival te houden in meer landen in Europa, Azië, Midden- en Zuid-Amerika.

Meierijstad