Volledig scherm
Borden van de gemeente Meierijstad zijn nog ingepakt. © Robèrt van Lith/BD

D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma flyert in Meierijstad

VEGHEL - D66-Tweede Kamerlid en campagneleider voor de aankomende Tweede Kamerverkiezingen Sjoerd Sjoerdsma bezoekt zaterdag 5 november Meierijstad. Hij start in Veghel.

Met het oog op de herindelingsverkiezingen flyert Sjoerdsma met kandidaat-gemeenteraadsleden in de gemeente. “Het is belangrijk om te horen wat mensen in Meierijstad bezighoudt. D66 wil dat alle inwoners zelf kunnen vertellen wat zij belangrijk vinden in hun buurt of dorp”, aldus Sjoerdsma. “Tevens is dit een mooie start om een goed resultaat neer te zetten richting de Tweede Kamerverkiezingen van maart 2017.”

Flyeren
Lokale D66'ers zullen samen met campagneleider Sjoerd Sjoerdsma flyeren in de straten van de gloednieuwe gemeente. "Om de fusies van deze gemeentes tot een succes te maken, is een nieuw begin nodig. Het nieuwe gemeentebestuur moet veel dichter bij de inwoners staan, en luisteren naar de bevolking. Mét mensen, niet over mensen. D66 zal ook tijdens de flyeractie luisteren naar de wensen van inwoners”, aldus Sjoerd Sjoerdsma. De mensen van D66 starten vanaf CHV Noordkade, Verlengde Noordkade 10-12, in Veghel.

Meierijstad