Volledig scherm
© Jumbo

Deel Jumbo juichpakken opnieuw te laat

VEGHEL - Opnieuw kunnen een groot aantal klanten hun Roy Donders juichpak voor de wedstrijd van Oranje aanstaande woensdag niet ophalen. Jumbo heeft hen maandagavond per e-mail op de hoogte gesteld van de vertraging. Het is de tweede keer dat Jumbo niet alle pakken kan leveren.

De tweede bulk Juichpakken wordt morgen, woensdag 18 juni, bij Jumbo uitgeleverd. 'Helaas, zo blijkt nu, lukt het niet om alle klanten met een afhaalbewijs voor aankomende woensdag ook daadwerkelijk op deze dag van een juichpak te voorzien', schrijft Jumbo in een email aan de gedupeerden. Een deel van de levering kan pas op maandag 23 juni aan klanten worden uitgereikt, omdat de fabriek in Turkije het werk niet aan kan. De gedupeerden krijgen een waardebon van vijf euro om te besteden in een Jumbo supermarkt.

De Veghelse supermarktketen bestelde in de actieperiode tot tweemaal toe extra juichpakken. In totaal zijn 250.000 juichpakken verkocht. Tien procent daarvan, dus 25.000 pakken, komt met vertraging aan bij de klant.

Het Jumbo-excuusfilmpje nadat vorige keer de levering van de juichpakken stokte:

We zijn overdonderd door de overweldigende belangstelling voor het Roy Donders juichpak. Ondanks zorgvuldige inkoop en een extra bijbestelling zijn we helaas uitverkocht.
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Oss, Uden e.o.