De eerste mensen in het nieuwe theater De Blauwe Kei op de Noordkade in Veghel voor de voorstelling van cabaretier Mark van de Veerdonk.
Volledig scherm
De eerste mensen in het nieuwe theater De Blauwe Kei op de Noordkade in Veghel voor de voorstelling van cabaretier Mark van de Veerdonk. © Van Assendelft Fotografie

Direct volle bak bij 'doop' nieuw theater De Blauwe Kei

VEGHEL - Dit komt maar heel af en toe voor. De inwijding van een nieuw theater. De Udense cabaretier Mark van de Veerdonk heeft de eer. Hij beklimt deze vrijdagavond als eerste artiest de bühne van De Blauwe Kei op de Noordkade. Het oude gebouw aan het Stadhuisplein is na vijftig jaar trouwe dienst verlaten. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Nieuw theater De Blauwe Kei in Veghel is op tijd klaar voor Mark van de Veerdonk

    Nieuw theater De Blauwe Kei in Veghel is op tijd klaar voor Mark van de Veerdonk

    VEGHEL - Bouwbedrijf Van de Ven uit Veghel legt de laatste hand aan het nieuwe theater De Blauwe Kei in Veghel. Dat gaat voortvarend. Het bedrijf gaat de deadline van 12 januari waarop het nieuwe theater open gaat zeker halen, aldus een woordvoerder. Mark van de Veerdonk bijt het spits af op vrijdag 12 januari. De Brabantse cabaretier betreedt als eerste artiest het nieuwe podium voor zijn voorstelling Kaaskleum.