Volledig scherm
Zicht op de Markt vanaf de Aa-brug. Het trottoir aan de linkerzijde is flink verbreed. © Philip van den Brand

Doorgaand verkeer via Markt in Veghel weer mogelijk

VEGHEL - Het weggedeelte tussen de Frisselsteinstraat en de Hoogstraat in Veghel is weer open voor doorgaand verkeer. Daarmee is gedeeltelijk een einde gekomen aan de verkeersellende rondom de Markt.

De weg voor Het Raadhuis richting de Hoofdstraat ligt echter nog helemaal open. Hier duren de bestratingswerkzaamheden nog enkele weken. 

Sinds eind september vorig jaar wordt het hart van Veghel Centrum in fases opgeknapt. Als eerste werden het plein en de weg tussen de ijssalon en Lambertuskerk aangepakt. Na de carnaval kwam de voormalige Brabantse driehoek aan de beurt. Daar is onder meer een grondfontein aangebracht. Het asfalt op de Markt maakte plaats voor robuuste klinkers. 

Ter hoogte van lunchroom de Koffieleut is het trottoir flink verbreed. Dankzij de herbestrating aan de horecazijde van de Markt kunnen ook de café-eigenaren met dit mooie weer hun terras weer buiten zetten.

Volledig scherm
Het weggedeelte tussen de Frisselsteinstraat en de Hoogstraat is weer open voor doorgaand verkeer. © Philip van den Brand
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement