Volledig scherm
De nieuwe Jumbo Foodmarkt aan de Noordkade te Veghel met links Colette Cloosterman en Ralph Bertrand. © Jeroen Appels / Van Assendelft Fotografie

Foodmarkt Jumbo opent deuren op Noordkade in Veghel

VEGHEL - Supermarktketen Jumbo opent woensdag om 09.00 uur de deuren van de nieuwe Foodmarkt op de Noordkade in Veghel. Speciaal voor Veghel bevat de 'markt' veel luxe producten en grootverpakkingen.

Het is de derde Foodmarkt van Jumbo en dat die in thuisbasis Veghel gevestigd is, vervult directeur Formule en Innovatie Colette Cloosterman-Van Eerd met trots. "Een Foodmarkt in Veghel, hoe gaaf is dat. Dit is echt een visitekaartje voor Jumbo. Ik denk dat mijn ouders hier ook regelmatig heel trots doorheen gaan lopen.”

Het Veghelse familiebedrijf wil groeien naar zo’n tien Foodmarkten in Nederland. Veghel is de derde, na Breda en Amsterdam. Ook in Utrecht is er een in de maak. Het is een supermarkt en versmarkt, waarin eten wordt bereid, waarin gegeten kan worden, waar gerechten naar smaak worden samengesteld om thuis op te eten, waar kinderen feestjes houden en kookworkshops plaatsvinden.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement