Volledig scherm
Alard van Keulen in het ziekenhuis. © Alard van Keulen

Helmondse Alard (30) mishandeld op 7th Sunday: 'Uit het niets kreeg ik een klap en kopstoot'

ERP/HELMOND - De Helmondse Alard van Keulen (30) bezoekt al jaren festivals, hij was al zo'n zes keer eerder op 7th Sunday in Erp, maar deze editie blijft hem waarschijnlijk nog wel even bij.

Van Keulen werd zondag rond 23.00 uur mishandeld op het festivalterrein en hield daar zes hechtingen boven zijn linkeroog aan over. ,,Ik had net bier gehaald en wilde teruglopen naar mijn vrienden toen er een groep van vier jongens voor me stond", vertelde de Helmonder. ,,Ik wilde erlangs, maar kreeg vanuit het niets een klap in mijn gezicht."

Dat was nog niet het ergste, toen Van Keulen hier iets van zei kreeg hij van een andere jongen een kopstoot. ,,Toen heb ik mijn bier laten vallen en ben ik naar mijn vrienden gelopen. Zij schrokken en hebben me naar de EHBO-post gebracht. Daar hebben ze de wond verzorgd, maar ik moest wel naar het ziekenhuis om het te laten hechten."

De politie doet onderzoek naar de mishandeling en plaatste een oproep op Facebook of bezoekers die iets hebben gezien zich willen melden. Specifiek festivalgangers die zich na het incident over het slachtoffer hebben ontfermd.

,,Ik hoop dat de jongens gepakt worden. Dit heb ik in die jaren dat ik naar festivals ga nog nooit meegemaakt", aldus Van Keulen, die intussen met een blauw oog zit. Hij hoopt van harte dat het over twee weken genezen is. ,,Dan ga ik trouwen", lacht hij. ,,Maar het litteken zal dan zeker nog wel te zien zijn."

Volledig scherm
7th Sunday in Erp © Guus Peters
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement