Volledig scherm
Buiten de lijnen kan genoten worden van hippe muziek. © Wilma Gosselink

Hertog Jan Beach toneel voor vijfde Erpse strandfeest

ERP – ,,We zitten aan onze max", zo stelt de organisatie van Zand en Zo zaterdagmiddag kort na de opening om 13.00 uur. Met een deelname van 38 voetbal- en volleybalteams zit het evenement helemaal vol.

Samen met een schitterend nieuw decor, passende weersomstandigheden en een aantrekkelijk 2-daags sport- en muziekprogramma, is succes van deze jubileumeditie bij voorbaat verzekerd.

,,Elk jaar willen we vernieuwen en nu, vijf jaar na de eerste editie, hebben we nog meer teams, een mooiere ambiance en aan het eind van deze middag een leuke barbecue voor alle sporters. Op het strandbal dat vanavond in en voor partycentrum Van Haandel wordt gehouden, draaien dj Rijplaat, dj TomCio en dj Kit-T,” meldt Thijs van Stiphout, woordvoerder van Zand en Zo. ,, En dat is een feestje voor iedereen.”

In de kom van Erp is het plein omgetoverd tot een Hertog Jan Beach, met hippe muziek, relaxzitjes, bartafels en heel veel meters zandvloer. Zaterdagavond zullen de vele sportieve blote voeten zich tussen de slippers en sandalen begeven, de korte broeken en hemdjes zijn ingewisseld voor strandoutfits.

Even na middernacht zal het pas rustiger worden op het dorpsplein van Erp. Zondag vanaf 12.00 uur wordt er weer gevoetbald en gevolleyd. Publiek is daarbij van harte welkom, de entree is gratis.

Volledig scherm
Op de velden zijn leuke voetbal- en volleybalwedstrijden te zien. © Wilma Gosselink

Meierijstad