Jeugd NOIZZ eindelijk op het podium in Erp

ERP - Na anderhalf jaar van repetities is nu eindelijk het NOIZZ-weekend aangebroken. Zaterdagavond tikte dirigent Remco Spierings af voor de start van de eerste jeugdproms, met een tweede voorstelling zondagmiddag. Het werd een onvergetelijke avond, niet alleen voor de jonge mensen op het podium, maar ook voor de uitverkochte zaal.

Finn van Heijningen (10) heeft zijn gitaar al in de aanslag. Dadelijk mag hij op. "Ik ben wel een beetje zenuwachtig, maar ik vind het ook heel leuk om op te treden," vertelt de muzikale jongeling. Met het nummer Year of Summer weet hij de zaal helemaal stil te krijgen en oogst, net als alle 27 optredens, een warm applaus. Belangrijke onderdelen in het succes van NOIZZ zijn de dansers van Souplesse Sport & Dance, opleidingsorkest Funtastic en een speciaal samengesteld combo, al was het evenement nimmer van de grond gekomen zonder Erpenaar Thijs van Stiphout.

Voor zondagmiddag zijn er nog enkele kaarten voor deze eerste NOIZZ-editie beschikbaar. De zaal van ontmoetingscentrum Ter Aa gaat om 13.15 uur open. Kaarten zijn te koop aan de kassa.

Finn van Heijningen op het podium van de eerste NOIZZ in Erp.
Volledig scherm
Finn van Heijningen op het podium van de eerste NOIZZ in Erp. © W Gosselink
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement