Dames uit Somalië, Eritrea, Marokko en Turkije lopen door het centrum van Veghel als voorbereiding op de Krollenloop.
Fotograaf: Van Assendelft
Volledig scherm
Dames uit Somalië, Eritrea, Marokko en Turkije lopen door het centrum van Veghel als voorbereiding op de Krollenloop. Fotograaf: Van Assendelft © Van Assendelft Fotografie

Krollenloop Veghel dit jaar met een groepje 'kleurrijke dames'

VEGHEL - Een groep die zichzelf 'kleurrijke dames' noemt uit Eritrea, Somalië, Turkije en Marokko oefent elke week samen voor de vijf kilometer van de Veghelse Krollenloop. Ze hebben er veel zin in. Jong en oud Veghel staat zondag te trappelen op de Markt in Veghel voor de volgende editie van het loopevenement De Krollenloop. Er zijn dit jaar meer dan 1100 deelnemers. Tussen hen zit dit jaar voor het eerst ook een groepje dames uit verschillende landen.

0 reacties

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?