Volledig scherm
Een scene uit de Hofzitting van 2017 © Kuussegatters

Kuussegatters gaan weer kaarten verkopen

VEGHEL - Carnavalsvereniging De Kuussegatters neemt op donderdag 8, vrijdag 9 en zaterdag 10 november plaats inde Koekbouw op de Noordkade in Veghel voor de Hofzittingen van het nieuwe carnavalsseizoen. De kaartverkoop start op 22 september. 

Het worden drie afwisselende avonden met muziek en voroal humor, belooft de organisatie. De vrije kaartverkoop start op zaterdag 22 september bij café De Gouden Leeuw in Veghel. Over de programmering zegt de Hofzittingscommissie van CV de Kuussegatters: ,,Natuurlijk zijn er de traditionele momenten zoals het afscheid van de huidige Prins en de onthullingen van het nieuwe Trio, Boerenbruidspaar en Verdienstelijk Veghelaar. Dit jaar willen we het publiek iedere avond verrassen met afwisselende acts waarin humor en muzikaliteit centraal staan.''

In de ton 

Andy Marcelissen en Freddy van den Elzen nemen donderdagavond een plek in in de ton. Die avond neemt Prins Jess d’n Urste afscheid als heerser van Kuussegat en wordt het nieuwe Boerenbruidspaar onthuld. Vrijdag staat de onthulling van de nieuwe Prins en Adjudanten op het programma. Op zaterdag wordt de Verdienstelijk Veghelaar bekend gemaakt en treden Marlon Kicken en Freddy van den Elzen op. Ook treden alle avonden de Kouwe Kant, ’t Benkske en de OPA's op. verder zijn er de Souplesse Dancers,  Aventurado en Nicky & Simone. De Big Bandits, een ensembles van Harmonie Frisselstein, begeleidt alle zittingen.

De vrije kaartverkoop start op zaterdag 22 september bij De Gouden Leeuw van 14.00 tot 16.00 uur (Molenstraat 43 in Veghel). Kaarten kosten voor donderdag 15 euro voor de vrijdag en zaterdag 20 euro. Vanaf die datum kun je ook telefonisch kaarten bestellen bij Yvonne Wierenga (T. 0413 - 310 117). Op zaterdag 20 oktober zijn ook nog kaarten te koop bij Outfit (Hoogstraat 2 in Veghel) van 12.00 tot 14.00 uur.