Volledig scherm
Mars gaat de Voedselbanken Nederland steunen. © anp

Mars geeft 5.500 pakketten aan de voedselbanken

VEGHEL - Mars Nederland en de Voedselbanken Nederland slaan de handen ineen. Ze gaan een samenwerking aan. In concreto: de voedselbanken krijgen deze maand 5500 pakketten.

De voedsel pakketten zijn bestemd voor huishoudens in de regio Noord-Brabant en Zeeland. Volgend jaar wil Mars er een landelijke actie van maken.

De voedselpakketten bestaan uit rijst, sauzen, dierenvoeding en chocoladeproducten van Mars. Ze worden in Veghel ingepakt door medewerkers van Mars en van daaruit vervoerd naar het distributiecentrum van de Voedselbank in Tilburg. Daar worden de pakketten verdeeld over de lokale voedselbanken in de dagen voor de kerst.

Blij verrast

,,We waren blij verrast toen Mars ons benaderde om samen te werken. Hun producten zijn een welkome en feestelijke aanvulling in onze pakket'', reageert Martin de Kok van het Voedselbank Distributiecentrum.

Mars-directeur Jack Tabbers is trots op de samenwerking. ,,We vinden het belangrijk om terug te geven aan de gemeenschap waar wij deel van zijn. December is een feestmaand, daar hoort iets extra’s erbij. Ook als je het niet breed hebt.''

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement