Volledig scherm
© Robèrt van Lith/BD

Meierijstad op zoek naar imago

VEGHEL - ‘Hoe zetten we Meierijstad op de kaart?’, vraagt de nieuwe gemeente zich af tijdens een bijeenkomst onder die titel op woensdag 3 oktober.  

Vragen die aan de orde komen zijn 'Wat zijn de krachten en kansen van en voor de gemeente?' 'Wat is het DNA van Meierijstad?' 'En hoe kunnen we de gemeente het beste op de kaart zetten?' De bijeenkomst vindt plaats van 17.30 tot 20.30 uur in de Afzakkerij op de Noordkade in Veghel en wordt geleid door professor Imagineering Diane Nijs. Zij was onder meer betrokken bij het citymarketingbeleid van Antwerpen en promoveerde op het fenomeen imagineering. Dat is een samentrekking van de begrippen imagination (verbeelding) en engineering (techniek)). Nijs zal hierover vertellen en vervolgens een aantal inspirerende inwoners van de gemeente Meierijstad interviewen. 

De gemeente verwelkomt alle inwoners, ondernemers, instellingen en organisaties uit Meierijstad die op  3 oktober mee willen denken met soep en een broodje. Aanmelden is verplicht. Dit kan uiterlijk voor 1 oktober via dismeierijstad@meierijstad.nl.