Volledig scherm
De N279 ter hoogte van bedrijventerrein De Brand. © Google Streetview

N279 weekend dicht tussen Den Bosch en Veghel

DEN BOSCH - Om een deel van de N279 te kunnen verbreden, is deze weg van vrijdagavond 22 april tot maandagochtend 25 april in de rijrichting Den Bosch-Veghel afgesloten voor alle verkeer. De werkzaamheden beginnen vrijdagavond om 21.00 uur. De weg gaat maandagochtend om 05.00 uur weer open.

De weg is afgesloten direct na de aansluiting van bedrijventerrein De Brand tot de oprit naar A50. In de richting Den Bosch blijft de weg open voor het verkeer.

Het verkeer richting Veghel wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid via de A2, A59 en A50. Verkeer richting Den Dungen rijdt via de A2 (afslag 22 Sint-Michielsgestel) en de N617 Bosschebaan. Verkeer vanuit Berlicum of Heeswijk-Dinther richting Veghel rijdt via Steeg (Harry Kinnardbrug), N617 Structuurweg en Eerdsebaan.

De rijrichting Veghel richting ’s-Hertogenbosch op de N279 blijft open voor alle verkeer. Ten oosten van de Heeswijkseweg, vanaf het voormalig tankstation bij de Harry Kinnardbrug tot aan de kruising Laverdonk, ligt de toekomstige noordelijke rijbaan in de huidige N279. Om de noordelijke rijbaan aan te kunnen leggen wordt over een lengte van 1.300 meter de N279 aan de zijde van de Zuid-Willemsvaart verbreed.

Meer informatie over de verbreding van de N279 en de geplande werkzaamheden is te vinden op www.werkenaann279noord.nl.

Meierijstad