Ontwerpwedstrijd voor nieuwe kleding medewerkers Blauwe Kei: drie winnaars

VEGHEL - Niet één, maar drie winnaars zijn recent in het zonnetje gezet tijdens de prijsuitreiking van de ontwerpwedstrijd van de kleding voor het serviceteam van Theater De Blauwe Kei. Daarom wordt de nieuwe outfit van het serviceteam een combinatie van de inzendingen van Nellie van Eijk, Janneke Ludwig en Marjan van de Crommert.

Diana van Huijgevoort (Theater De Blauwe Kei) en Lonneke de Wit (FashionFabriek van Phoenix) hebben alle ingezonden ontwerpen samen met een delegatie van het serviceteam zeer zorgvuldig bekeken. Er werd gelet op uitstraling en originaliteit, maar ook op praktische punten zoals draagbaarheid en herkenbaarheid. 

De ontwerpwedstrijd voor de kleding van het serviceteam is in maart uitgezet omdat Theater De Blauwe Kei de leden van het serviceteam graag in het nieuw wilde steken.  Alle ingezonden ontwerpen, inclusief die van de drie winnaars, zijn geëxposeerd in de gang/foyer bij zaal het Magazijn op CHV Noordkade. Deze tentoonstelling is nog tot eind juni te bezichtigen. 

Volledig scherm
Winnaars van de ontwerpwedstrijd en Lonneke de Wit van de FashionFabriek van Phoenix; vlnr Lonneke de Wit, Marjan van de Crommert, Nellie van Eijk en Janneke Ludwig. © Ad van de Graaf
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement