Volledig scherm
Een nieuw bord kondigt de bouwpannen aan de Sluisstraat in Veghel aan. © Franka Willems

Ontwikkelaar kondigt woningbouw in de Sluisstraat in Veghel aan

VEGHEL - Een bord dat geplaatst is op de hoek van de Vondelstraat en de Sluisstraat in Veghel kondigt de bouw aan van 33 nieuwe woningen. Het gaat om bouwplan De Campanula. Een nieuw ontwerp-bestemmingsplan had geen bezwaarmakers opgeleverd.

Ontwikkelaar is Van Wanrooij-Van Schijndel. De oude kerktoren van H. Hart Johannes aan de Sluisstraat in Veghel gaat tegen de vlakte. Ze past niet bij het nieuwe bouwplan dat Van Wanrooij-Van Schijndel afgelopen voorjaar presenteerde voor de bouw van de woningen met tuin. De toren verkeert bovendien in een niet al te beste toestand.

  1. Meierijstad zet voedsel op kaart

    Meierijstad zet voedsel op kaart

    VEGHEL - Meierijstad pakt dit jaar flink uit met het thema Food. De fusiegemeente zet voedsel op de kaart vanwege het themajaar Brabant Celebrates Food. ,,Het activiteiten- en evenementenjaar Brabant Celebrates Food heeft veel los gemaakt in onze gemeente en in onze gemeenschap. Je voelt en proeft dat wij een ondernemende Foodgemeente zijn. Daar ben ik trots op”, aldus wethouder Jan Goijaarts. ,,Wij zijn het kloppend hart van de Agrifoodregio. Dat onderstrepen we met Brabant Celebrates Food.”

Meierijstad