Volledig scherm
© Annemiek Steenbekkers/BD

Plannen voor tweede Subway in Veghel

VEGHEL - Een initiatiefnemer heeft serieuze interesse om een Subway te openen aan De Bunders 2 in Veghel. De broodjeszaak moet op de plek van het voormalige tankstation komen.

De initiatiefnemer heeft al een vergunningsaanvraag ingediend bij de gemeente Veghel om zijn zaak in De Bunders te vestigen. Er is al een Subway in Veghel, maar die zit ruim 5 kilometer verderop aan de Poort van Veghel.

De komst van een Subway zou opnieuw een impuls voor winkelcentrum De Bunders zijn. Dat werd jaren geplaagd door leegstand, maar afgelopen zomer vestigden een Turkse supermarkt en een knutselwinkel zich al in De Bunders.

  1. Het Veghel van Mies Jonkers

    Het Veghel van Mies Jonkers

    VEGHEL - Noem hem gerust Mister Sinterklaasintocht, want dat geeft precies weer wat Mies Jonkers (83) is. Afgelopen weekend was hij voor de 48ste keer present, waarvan 22 edities als voorzitter van het Veghelse Sinterklaascomité. Mies werd in Zijtaart geboren, maar hij verhuisde in 1960 naar de Stationsstraat en begon er zijn schildersbedrijf. Hij werd vader, grootvader en overgrootvader. Toch kroop hij nimmer in de rol van Sint of Piet. Mies geniet meer op de achtergrond, van het kinderplezier tijdens de intocht. En hij is trots op die grote groep betrokken vrijwilligers die er altijd weer staat, weer of geen weer.

Meierijstad