Shoppen tijdens Feel Good & Shop Event in oude CHV-Noordkade in Veghel

VEGHEL - Op de 3e editie van Feel Good & Shop Event genieten vooral weer vrouwen van hun shopmoment en de gezelligheid met elkaar. De hippe webshops in combinatie met het oude CHV-gebouw doen het goed. Vrouwen kunnen zowel zaterdag als zondag lekkere hapjes proeven.

Zaterdag deden ze mee aan een workshop 3D verf en bekeken samen de hippe lifstyle trends. Er werden originele teksten op shirts en hout bewonderd. En natuurlijk deden de echte vrouwendingen het goed. Er werd informatie over lijnen ingewonnen, kaarten en sieraden gekocht, maar ook lieten vrouwen zich voorlichten over Nei (neuro emotionele integratie) bij Praktijk Feeling Nature. En heel wat keren ging de biotensor, die beweegt bij emotionele blokkades, langs vrouwenlijven. 

Vrouwen voelden aan stofjes, zetten even een hoed op en pasten kleding. Steeds meer tassen met nieuwe aanwinsten droegen ze mee.
  
Het plein met foodtrucks en eetstalletjes zat zaterdagmiddag ook gezellig vol. Zaterdagmiddag en ook zondag de hele dag kan er nog geshopt worden bij Feel Good & Shop Event in de Koekbouw en Malerij van CHV-Noordkade.

Volledig scherm
Speuren naar hippe trends bij Feel Good & Shop Event © Franka Willems-Netten
Volledig scherm
De 3e editie van Feel Good & Shop Event © Franka Willems-Netten
Volledig scherm
De biotensor beweegt langs heel wat vrouwenlijven © Franka Willems-Netten
Volledig scherm
De 3e editie van Feel Good & Shop Event © Franka Willems-Netten