Volledig scherm
Subway © Archief

Subway De Bunders opent 21 september eindelijk de deuren

VEGHEL - De nieuwe vestiging van Subway aan de Bunders in Veghel opent op donderdag 21 september dan eindelijk de deuren. De Udense Kayla Leenders is ruim twee jaar bezig geweest de zaak van de grond te krijgen. 

Nog wat poetsen en een laatste training voor het personeel, daarna kunnen de eerste broodjes verkocht worden bij de zaak van Leenders. De Subway zit aan de Bunders 86, in een ruimte die voorheen dienstdeed als rommelhok van de tegenovergelegen Jumbo. Bij de broodjeszaak zijn vanaf volgende week zes mensen aan het werk.

Leenders kocht twee jaar geleden al de rechten om de naam Subway te mogen voeren. Ze wilde een eigen zaak beginnen in het leegstaande tankstation van Tamoil aan de Bundersweg. Maar de gesprekken tussen de twee partijen liepen uiterst stroef. Net als het vergunningentraject bij de toenmalige gemeente Veghel. Toen ook de verbouwing van het pand erg duur bleek, trok de Udense de stekker uit het plan. Ze liet haar oog vallen op de nieuwe locatie aan de Bunders. ,,Hier liep het vanaf het eerste moment op rolletje", zegt een opgeluchte Leenders. ,,Nu kunnen we openen aan het begin van het schooljaar: een ideaal moment."

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Meierijstad