Volledig scherm
Buffet van Hutten © Hutten

Veghelse cateraar Hutten uitgeroepen tot beste bedrijfscateraar van Nederland

VEGHEL - Cateraar Hutten uit Veghel is door Foodstep voor het vierde jaar op rij verkozen tot beste bedrijfscateraar van Nederland.

De dienstverlening van Hutten krijgt van de gasten die meededen aan het Nationaal Catering Onderzoek een gemiddelde waardering van 7,8. Aan het onderzoek van Foodstep werkten ruim 12.500 consumenten mee. Gasten konden een waardering geven tussen 0 en 10.

,,Als we de verschillende cateraars vergelijken, slaat de gezonde en vitale aanpak van Hutten het beste aan. Hutten weet haar gast te raken en verbondenheid te creëren. Voor Hutten draait het erom van betekenis te zijn", aldus Foodstep.

  1. Het Veghel van Mies Jonkers

    Het Veghel van Mies Jonkers

    VEGHEL - Noem hem gerust Mister Sinterklaasintocht, want dat geeft precies weer wat Mies Jonkers (83) is. Afgelopen weekend was hij voor de 48ste keer present, waarvan 22 edities als voorzitter van het Veghelse Sinterklaascomité. Mies werd in Zijtaart geboren, maar hij verhuisde in 1960 naar de Stationsstraat en begon er zijn schildersbedrijf. Hij werd vader, grootvader en overgrootvader. Toch kroop hij nimmer in de rol van Sint of Piet. Mies geniet meer op de achtergrond, van het kinderplezier tijdens de intocht. En hij is trots op die grote groep betrokken vrijwilligers die er altijd weer staat, weer of geen weer.

Meierijstad