Volledig scherm
Veghelse Chantal in finale Miss Nederland © Miss Nederland

Veghelse Chantal in race voor titel Miss Nederland

VEGHEL - Ze is met haar 1.69 meter eigenlijk te klein voor het modellenwerk, toch zit de Veghelse Chantal van Dalen (20) bij de laatste twaalf kandidaten voor de titel Miss Nederland. In Studio 21 in Hilversum is op 9 oktober de finale.

Dat ze 'iets in de mode' zou gaan doen stond voor Chantal van kinds af aan eigenlijk al vast. Op school gingen haar spreekbeurt en projecten vaak over mode en het leven van een fotomodel. Ook werkte ze met beginnende fotografen aan een eigen portfolio. 

Na de voorronde in mei met een bikinironde, presentatie voor de jury en organisatie drong de studente marketing, communicatie en evenementen door tot de laatste twaalf finalisten. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de finaledag in volle gang. Er zijn regelmatig bijeenkomsten, fotoshoots en ze maakte al een reis naar Turkije voor promotieopnames en een modeshow. 

Ze is reëel over haar kansen voor de eindzege. ,,Die zijn even groot als de rest. Ze hebben een sterke groep uitgezocht. Iedereen is een concurrent. Ik zie het wel en geniet van deze kans."

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement