Zelfs in de pauze swingde het in muzikaal Erp gewoon door.
Volledig scherm
Zelfs in de pauze swingde het in muzikaal Erp gewoon door. © Wilma Gosselink/BD

Vijfde editie Lost In Music in Erp wederom stapje hoger

ERP – Omdat het een evenement is waarbij de lat telkens weer heel hoog wordt gelegd, is er slechts één keer per 4 jaar een editie. In die tussenliggende jaren wordt er intensief gewerkt aan een nog mooier programma, nog meer kwaliteit in zang en dans, en wat al niet meer nodig is om ‘LIM’ tot een succes te maken. Dat heeft met deze vijfde editie opnieuw zijn vruchten afgeworpen, want Erp genoot gisteravond in Ter Aa van een muziekevenement van ongekend niveau.

Opvallend was de keuze voor een groot aantal wat zwaardere songs. Ellen Tielemans zong, overigens zeer verdienstelijk, ‘Clown’ van Emeli Sandé en ook kwamen nummers voorbij als ‘You won’t see me cry’ en ‘Let it go’ uit Disney’s Frozen. Voor het publiek was dit geen enkel probleem.

De vertolkers oogstten grote waardering en het publiek was uitermate gul met het uitdelen van applaus. ,,Dit is waar we in Erp ook heel goed in zijn,’ sprak Wim Sondag van de Sondag Holding, één van de vele grote sponsors. ,,Als de sponsorcommissie van Lost in Music bij ons aanklopt, hebben wij de centen al klaarliggen.”

Is er dan geen ruimte meer voor kwalitatieve groei van LIM? Daar staat maandag meer over in het Brabants Dagblad. Wat betreft de kaartverkoop: de totaal bijna 2500 kaarten voor de drie concerten, ook nog op zaterdag en zondag, zijn geheel uitverkocht.

Een klasse apart, de dames en heren van Souplesse.
Volledig scherm
Een klasse apart, de dames en heren van Souplesse. © Wilma Gosselink/BD
De zangeressen van de succesvolle Erpse coverband REPOP.
Volledig scherm
De zangeressen van de succesvolle Erpse coverband REPOP. © Wilma Gosselink/BD
Volledig scherm
© Wilma Gosselink/BD