Volledig scherm
Foto: Franka Willems

Zijtaartste Toneelvereniging zorgt voor veel kijkplezier

ZIJTAART - Eli Kluitmans en Ria Vissers van de Zijtaartse Toneelvereniging stonden zaterdagavond als online stoeipoezen op de planken van het Dorpshuis en daar scoorden ze natuurlijk punten mee.

Maar ook de andere zes spelers zetten typetjes neer in het vrolijke en gewaagde toneelstuk 'De Stoeipoes en de ex-non". De aardig gevulde zaal viel meteen in een scène waarbij weduwnaar Cees van Achteren (Martien Vissers) in contact stond met een 06-lijn en zich daarbij betrapt voelde door zoon Rob (Freddy van Lierop). Het publiek kreeg daarna een kijkje in het huishouden.

Zaterdagmiddag had de jeugd al succes met het stuk 'De winkel van Sinkel'. Regisseur Hanneke van der Linden vond dat de jeugd het goed had gedaan. "Ik ben trots op de kinderen. Tijdens de repetitie moesten we nog wel eens ingrijpen, en vanmiddag hadden mijn zus Willeke en ik niks te souffleren. Ook de zaal genoot en er was volop interactie."

Zondag zijn de twee voorstellingen nog te zien het Dorpshuis in Zijtaart. Om 14.00 uur de jeugd met 'De winkel van Sinkel' om 20.00 uur 'De Stoeipoes en de ex-non'.

Volledig scherm
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement