Show & Entertainment

NIEUW
06:09
Geselecteerd Speelt nu af

Mattie confronteert Mariekes 'zoen-Italiaan'

Vieze roltrappen, kolfapparaten, pinda-allergie, natte contactpunten en een slecht zoenende Italiaan. Het ging weer alle kanten op deze week in de ochtendshow. Dit waren de meest opvallende momenten deze week tijdens Mattie & Marieke.

NIEUW
02:30
Geselecteerd Speelt nu af

Trailer The Crown seizoen 3 op Netflix

Bekijk hier de trailer van seizoen 3 van The Crown. Te zien vanaf 17 november op Netflix.

NIEUW
05:34
Geselecteerd Speelt nu af

André Hazes: Ik houd gewoon van een wat rijpere vrouw

Het was André Hazes die de eerste stap zette om het hart van Bridget Maasland te veroveren. De twee kregen contact toen de zanger een concert in Ahoy gaf. Toen Hazes zich realiseerde dat hij de RTL-presentatrice ‘een leuk wijf’ vond, zette hij door.

NIEUW
07:48
Geselecteerd Speelt nu af

Fred van Leer heeft zijn ballen laten zien

Wat is de vrijdagochtend zonder Fred van Leer? Onze huisstylist was goedgemutst vanmorgen en vertelde trots hoe hij zijn ballen heeft laten zien deze week. Bovendien liet hij zijn licht schijnen over de kwestie André & Monique én had hij een update over de Maywood-reünie.

NIEUW
04:05
Geselecteerd Speelt nu af

Waylon zingt Nederlands voor de Q-top 1000: 'Kleine Jongen'

Vandaag is de laatste dag van de Q-top 1000 stemweek. Speciaal daarvoor kwam Waylon deze week iedere ochtend langs om één van de kanshebbers voor in de lijst te coveren. Zijn laatste cover is in het Nederlands en dat horen we Waylon bijna nooit doen. Geniet van 'Kleine Jongen'.

NIEUW
05:42
Geselecteerd Speelt nu af

Cougars de Q-musical

André Hazes is aan het daten met de 20 jaar oudere Bridget Maasland en we konden niet om dat nieuws heen de afgelopen dagen. Reden genoeg voor Edo en Wouter om een Q-musical te maken om het fenomeen: Cougars.

NIEUW
04:02
Geselecteerd Speelt nu af

Waylon covert 'Who Wants To Live Forever' uit de Q-top 1000

Deze week kan je stemmen op jouw favorieten voor de Q-top 1000. Speciaal daarvoor komt Waylon iedere ochtend langs om één van de kanshebbers voor in de lijst te coveren. Vandaag was het de beurt aan Queens 'Who Wants To Live Forever.' In de ochtendshow kwamen er heel veel berichten binnen van luisteraars die de cover super mooi vinden. Bekijk hier de video en geniet mee!

Aanbevolen show & entertainment series