Show & Entertainment

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

Kinderboerderij DonkeyPronkie door corona nu op wielen

Ze hadden er alle vertrouwen in. Patrick Pronk en zijn vrouw uit Ingen zouden in maart beginnen met hun mobiele kinderboerderij DonkeyPronkie. De afsprakenagenda stroomde meteen goed vol: maar toen kwam corona en bleef iedereen thuis. BEELD Fotoburo Hoogteyling

NIEUW
02:37
Geselecteerd Speelt nu af

Haris - 'Letters'

Haris zingt 'Letters' van Lucas & Steve.

NIEUW
02:20
Geselecteerd Speelt nu af

Haris - Tension

Uploaded by MyChannels

NIEUW
15:53
Geselecteerd Speelt nu af

"Dit gaat pijn doen..."

Mattie & Marieke brengen deze zomer de vakantie naar je toe! In deze extra lange zomerspecial, geniet je van vakantie-challenges, zomerse lifehacks en opmerkelijke weetjes. In aflevering 2 van Mattie & Marieke's zomershow vallen er behoorlijk wat vakantieslachtoffers. Hoe goed weten ze die epic fails in te schatten? Verder laat Joe Stagiair van de Show zien hoe jij de blits maakt op het strand en Anne-Marie weet precies welke handgebaren je vooral niet moet maken in het buitenland!

NIEUW
05:31
Geselecteerd Speelt nu af

Ontduik de hittegolf met deze heerlijke docu- en filmtips

In online serie Première deelt filmkenner Dennis Alink wekelijks de beste film- en serietips voor de bioscoop, televisie en video on demand. Met deze week documentaire 'Lamentations of Judas' en films 'Interstellar', 'Kill Bill' 1 & 2, 'Scarface' en 'The Mercenary'.

NIEUW
05:30
Geselecteerd Speelt nu af

Vijf films over ongelijkheid, acceptatie & menselijke psyche

In online serie Première deelt filmkenner Dennis Alink wekelijks de beste film- en serietips voor de bioscoop, televisie en video on demand. Met deze week de films: 'Burden', 'A Beautiful Mind', 'American History X', 'God's Own Country' en 'The Boys in the Band'. Bekijk de video voor meer informatie waar je de films precies kunt zien!

NIEUW
00:30
Geselecteerd Speelt nu af

Ga racen in het F1 Racing Centre met Qmusic

In de Formule 1 rijden is slechts voor 20 coureurs weggelegd. Maar er iets dat heel dicht in de buurt komt van een echte Formule 1-beleving: het F1 Racing Centre in Utrecht. Qmusic heeft geregeld dat jij samen met een vriend(in) in kunt stappen in een speciaal ontworpen Formule 1-simulator en zelf kunt ervaren hoe het is om een F1-coureur te zijn.

Aanbevolen show & entertainment series