Nieuws

NIEUW
01:16
Geselecteerd Speelt nu af

Brand bij afvalverwerker ARN: matrassen in de brand

De wijde regio schrok donderdagavond van een enorme rookpluim boven afvalverwerker ARN in Weurt. Brandende matrassen blijken de boosdoeners. BEELD Leo Klaassen

NIEUW
02:14
Geselecteerd Speelt nu af

Op kamelensafari in het Helmondse Rijpelberg

In Helmond organiseerde Kunstkwartier in samenwerking met Het gras van de buren een kamelensafari in eigen wijk. Dit is een onderdeel van een reeks activiteiten om kinderen toch nog een leuke zomer te laten beleven.

NIEUW
02:00
Geselecteerd Speelt nu af

Weekendweerbericht: tropisch weekend!

De komende dagen blijft het erg heet en droog met veel zon. We zien in de weerkaarten wel het einde van de hitteperiode.

NIEUW
00:44
Geselecteerd Speelt nu af

Verkoeling zoeken in de Rijn bij Arnhem

Warm he? Veel Arnhemmers zoeken daarom verkoeling in de Rijn bij Strand Zuid, de strandtest van Arnhem-Zuid. Maar let op: zwemmen in de vaargeul van de rivier kan je een flinke boete opleveren en kan levensgevaarlijk zijn. Beeld: Persbureau Heitink.

NIEUW
00:30
Geselecteerd Speelt nu af

Boot zinkt midden op Groote Wielenplas in Rosmalen

Enorme pech voor deze booteigenaar, die vrijdagmiddag bij zijn eerste vaartocht ontdekte dat zijn pas aangeschafte bootje lek is. Dat merkte hij pas midden op de Groote Wielenplas in Rosmalen.

NIEUW
02:28
Geselecteerd Speelt nu af

Afkoelen in Rotterdamse speeltuin Tarwewijk

De temperatuur is inmiddels opgelopen tot boven de 30 graden en dat betekent veel water drinken, schaduwplekken opzoeken en spelen met water. In de Rotterdamse speeltuin Tarwewijk weten ze daar wel raad mee.

NIEUW
03:15
Geselecteerd Speelt nu af

Giro555 open voor hulp slachtoffers Beiroet

Giro555 is opengesteld voor de slachtoffers van de verwoestende explosie in de Libanese hoofdstad Beiroet.

Aanbevolen nieuws series