Sport

NIEUW
02:38
Geselecteerd Speelt nu af

Rik Elfrink: Malen komt er echt weer aan

PSV bereidt zich in het Duitse Marienfeld voor op de start van de Eredivisie. Verslaggever Rik Elfrink bespreekt de week van de Eindhovenaren en noemt de spelers die hem positief verrassen.

NIEUW
03:46
Geselecteerd Speelt nu af

Miljardenbal Champions League hervat

Vanavond hervatten Juventus, Olympique Lyon, Manchester City en Real Madrid het Champions League-seizoen, dat na 11 maart plots tot stilstand kwam vanwege corona.

NIEUW
03:02
Geselecteerd Speelt nu af

Zonneveld: Dumoulin rijdt als een straaljager in het rond

Een mooie dag voor Tom Dumoulin, want na 420 dagen zonder wedstrijd verschijnt hij aan de start van de Tour de l'Ain. Verslaggever Thijs Zonneveld bespreekt de vorm van Dumoulin en bespreekt zijn kansen voor de Tour de France.

NIEUW
02:29
Geselecteerd Speelt nu af

Verstappen derde in rustige eerste training op Silverstone

De Formule 1 kijk je live op Ziggo Sport.

NIEUW
02:03
Geselecteerd Speelt nu af

'Parcours Milaan-San Remo biedt kansen voor Van der Poel'

Wielerjournalist Thijs Zonneveld gelooft dat Mathieu van der Poel kans maakt op de winst in Milaan-San Remo. Het parcours zou de Nederlander goed moeten liggen, waardoor Van der Poel bij een eindsprint kans maakt op de eindzege. 'Wanneer zijn teamgenoten hem rustig kunnen houden tot de laatste klim, wordt het zeker interessant'.

NIEUW
00:54
Geselecteerd Speelt nu af

Memphis: 'Als team kunnen wij de klus klaren tegen Juventus'

Olympique Lyon-aanvaller Memphis Depay heeft in een persconferentie voorafgaand aan de Champions League-return tegen Juventus zijn vertrouwen uitgesproken in een goede afloop. Lyon won de eerste wedstrijd met 1-0 in de achtste finales van het miljoenenbal. Memphis vertrouwt erop dat Lyon, als team en staf samen, de klus kunnen klaren tegen Juventus.

NIEUW
02:51
Geselecteerd Speelt nu af

Luiten in middenmoot bij majortoernooi San Francisco

Bekijk het majortoernooi van San Francisco live op Ziggo Sport.

Aanbevolen sport series