Da's handig

NIEUW
01:55
Geselecteerd Speelt nu af

De perfecte biefstuk bak je op deze manier!

Bij eten koken gaat het vaak om de kleine details die een groot verschil maken. Net even een paar graden meer of minder of iets net even langer laten koken kan bepalend zijn voor het eindresultaat. In deze rubriek geeft Ramon Beuk je wekelijks handig toepasbare tips die eten koken makkelijker maken en je het vertrouwen geven dat het nooit meer kan mislukken.

Zoals alleen oma dat kan

NIEUW
01:14
Geselecteerd Speelt nu af

Dendeng Ragi van oma Trees

In Zoals Alleen Oma Dat Kan kookt 24Kitchen-chef Danny Jansen met oma’s én opa’s familierecepten van over de hele wereld. In deze aflevering verklapt oma Trees hoe je rundvlees malser maakt voor dendeng ragi.

De smaak van Nederland

NIEUW
02:45
Geselecteerd Speelt nu af

Vegan Academy maakt de lekkerste én mooiste vegan baksels

Culinair alleskunner Janny van der Heijden gaat in het nieuwe programma De Smaak van Nederland op zoek naar onze eeuwenoude eetcultuur. In aflevering 4 gaat Janny langs bij Eke en Joris van Vegan Academy.

NIEUW
04:45
Geselecteerd Speelt nu af

Zo maak je heerlijke vegan bamischijven à la Maradonnie

Culinair alleskunner Janny van der Heijden gaat in het nieuwe programma De Smaak van Nederland op zoek naar onze eeuwenoude eetcultuur. In aflevering 5 gaat Janny vegan snacken met rapper Maradonnie.

NIEUW
04:11
Geselecteerd Speelt nu af

Homemade couscous vs uit een pakje: wat smaakt beter?

Culinair alleskunner Janny van der Heijden gaat in het nieuwe programma De Smaak van Nederland op zoek naar onze eeuwenoude eetcultuur. In aflevering 4 gaat Janny

NIEUW
03:40
Geselecteerd Speelt nu af

Kijk mee in de worstenbroodjes-fabriek van Margriet

Culinair alleskunner Janny van der Heijden gaat in het nieuwe programma De Smaak van Nederland op zoek naar onze eeuwenoude eetcultuur. In de 3e aflevering gaat Janny langs bij de worstenbroodjesfabriek van Margriet die haar Brabantse lekkernij over heel Nederland verspreid.

NIEUW
05:00
Geselecteerd Speelt nu af

Janny ontdekt de authentieke Chinese keuken in Amsterdam

Culinair alleskunner Janny van der Heijden gaat in het nieuwe programma De Smaak van Nederland op zoek naar onze eeuwenoude eetcultuur. In aflevering 2 duikt Janny in de authentieke Chinese keuken. Ze proeft een aantal bijzondere gerechten die niet voor iedereen zijn weggelegd...

NIEUW
03:32
Geselecteerd Speelt nu af

Janny laat zien hoe gevarieerd de Hollandse pot kan zijn

Culinair alleskunner Janny van der Heijden gaat in het nieuwe programma De Smaak van Nederland op zoek naar onze eeuwenoude eetcultuur. In de eerste aflevering gaat ze langs bij sterrenchef Joris Bijdendijk in restaurant RIJKS, die haar laat zien hoe gevarieerd de Hollandse keuken kan zijn.

Koken als een pro

NIEUW
02:59
Geselecteerd Speelt nu af

Zo maak je de beste én bekendste Zuid-Italiaanse tomatensaus

In deze videoserie leggen verschillende bekende en onbekende pro's (van slager tot chefkok) uit hoe je een bepaald gerecht het beste kunt klaarmaken. In deze aflevering legt Fabio Panissidi (chefkok bij Lab26) uit hoe je de beste en bekendste Zuid-Italiaanse tomaten-basissaus maakt.

NIEUW
02:46
Geselecteerd Speelt nu af

Met dit recept bak je de allerlekkerste gehaktballen

In deze videoserie leggen verschillende bekende en onbekende pro's (van slager tot chefkok) uit hoe je een bepaald gerecht het beste kunt klaarmaken. In deze aflevering legt Astrid van Bentum (slager bij slagerij De Molen) uit hoe je de lekkerste gehaktballen maakt.

NIEUW
02:51
Geselecteerd Speelt nu af

Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditionele variant

In deze videoserie leggen verschillende bekende en onbekende pro's (van slager tot chefkok) uit hoe je een bepaald gerecht het beste kunt klaarmaken. In deze aflevering legt Jinan Saleh (kok bij restaurant Yalla Yalla) uit hoe je romige, traditionele hummus maakt.

NIEUW
01:53
Geselecteerd Speelt nu af

Met dit recept maak je de lekkerste oven-aardappeltjes

In deze videoserie leggen verschillende bekende en onbekende pro's (van slager tot chefkok) uit hoe je een bepaald gerecht het beste kunt klaarmaken. In deze aflevering legt chefkok Alain Caron uit hoe je heerlijke knapperige aardappeltjes uit de oven maakt.

NIEUW
02:25
Geselecteerd Speelt nu af

Met deze tips bak je een perfect varkenshaasje

In deze videoserie leggen verschillende bekende en onbekende pro's (van slager tot chefkok) uit hoe je een bepaald gerecht het beste kunt klaarmaken. In deze aflevering legt Astrid van Bentum (slager bij slagerij De Molen) uit hoe je een perfect varkenshaasje bakt.

NIEUW
02:43
Geselecteerd Speelt nu af

Chefkok Alain Caron laat zien hoe je overheerlijke zalm bakt

In deze videoserie leggen verschillende bekende en onbekende pro's (van slager tot chefkok) uit hoe je een bepaald gerecht het beste kunt klaarmaken. In deze aflevering legt Alain Caron (chefkok bij Café Caron) uit hoe je een overheerlijk zalmmootje bakt.

Suri Food

NIEUW
11:18
Geselecteerd Speelt nu af

Met deze heerlijke pom waan je je (voor even) in Suriname

In SuriFood duiken Job en Perry in de wereld van de typische Surinaamse keuken. Aan de hand van gerechten leren zij publiek meer over de Surinaamse cultuur. De serie is uitgesplitst in de stromingen Creools, Hindoestaans, Chinees en Javaans. In deze aflevering leren ze alles over Pom, ook wel het nationale gerecht van Suriname genoemd.

NIEUW
08:53
Geselecteerd Speelt nu af

Zo maak je heerlijke saoto soep uit de Javaanse keuken

In SuriFood duiken Job en Perry in de wereld van de typische Surinaamse keuken. Aan de hand van gerechten leren zij publiek meer over de Surinaamse cultuur. De serie is uitgesplitst in de stromingen Creools, Hindoestaans, Chinees en Javaans. In deze aflevering draait alles om soato!

NIEUW
11:03
Geselecteerd Speelt nu af

Deze Surinaamse taart mag op geen enkel feestje ontbreken

In SuriFood duiken Job en Perry in de wereld van de typische Surinaamse keuken. Aan de hand van gerechten leren zij publiek meer over de Surinaamse cultuur. De serie is uitgesplitst in de stromingen Creools, Hindoestaans, Chinees en Javaans. In deze aflevering draait alles om Surinaamse snacks!

NIEUW
08:55
Geselecteerd Speelt nu af

Zelf roti maken? Met deze tips gaat het zeker lukken!

In SuriFood duiken Job en Perry in de wereld van de typische Surinaamse keuken. Aan de hand van gerechten leren zij publiek meer over de Surinaamse cultuur. De serie is uitgesplitst in de stromingen Creools, Hindoestaans, Chinees en Javaans. In deze aflevering leer je hoe je de perfecte roti maakt én eet!

NIEUW
10:32
Geselecteerd Speelt nu af

Moksi Meti: hét gerecht uit de Chinees-Surinaamse keuken

In SuriFood duiken Job en Perry in de wereld van de typische Surinaamse keuken. Aan de hand van gerechten leren zij publiek meer over de Surinaamse cultuur. De serie is uitgesplitst in de stromingen Creools, Hindoestaans, Chinees en Javaans. In deze aflevering leren Job en Perry hoe ze de perfecte Moksi Meti kunnen maken.

Healthy Sisters

NIEUW
05:25
Geselecteerd Speelt nu af

Deze gezonde muffins vormen het perfecte tussendoortje

Healthy Sisters Najima en Rachida delen in elke video een heerlijk én gezond recept! In deze video laten ze je zien hoe gezonde muffins met zoete aardappel, dadels en pindakaas maakt.

NIEUW
02:58
Geselecteerd Speelt nu af

Deze zoete aardappeltortilla maak je binnen een handomdraai

Healthy Sisters Najima en Rachida delen in elke video een heerlijk én gezond recept! In deze video laten ze je zien hoe een gezonde, makkelijke én budgetproof zoete aardappeltortilla maakt.

NIEUW
06:28
Geselecteerd Speelt nu af

Met dit eenvoudige recept maak je gezonde mini cheesecakes

Healthy Sisters Najima en Rachida delen in elke video een heerlijk én gezond recept! In deze video laten ze je zien hoe heerlijke én gezonde mini cheesecakes kunt maken.

NIEUW
06:18
Geselecteerd Speelt nu af

Deze soep met zoete aardappel en linzen is lekker én gezond

Healthy Sisters Najima en Rachida delen in elke video een heerlijk én gezond recept! In deze video laten ze je zien hoe een gezonde maaltijdsoep met zoete aardappel en linzen maakt.

NIEUW
05:50
Geselecteerd Speelt nu af

Koken met tajine: zo maak je gehaktballetjes in tomatensaus

Healthy Sisters Najima en Rachida delen in elke video een heerlijk én gezond recept! In deze video laten ze je zien hoe je gehaktballetjes in tomatensaus in een tajine kunt maken.

NIEUW
04:14
Geselecteerd Speelt nu af

Met dit eenvoudige recept maak je 'gezonde' kruidnoten

Healthy Sisters Najima en Rachida delen in elke video een heerlijk én gezond recept! In deze video laten ze je zien hoe je heerlijke pepernoten kunt maken die een stuk gezonder zijn dan de supermarktvarianten!

Schoonmaken als een pro

NIEUW
00:59
Geselecteerd Speelt nu af

Volg dit simpele stappenplan voor een kalkvrije waterkoker

In deze videoserie krijg je tips en tricks hoe je het beste keukenapparatuur kunt schoonmaken. Met in deze aflevering: de waterkoker!

NIEUW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

Zó geef je je vaatwasser een grondige reinigingsbeurt

In deze videoserie krijg je tips en tricks hoe je het beste keukenapparatuur kunt schoonmaken. Met in deze aflevering: de vaatwasser!

NIEUW
02:17
Geselecteerd Speelt nu af

Volg dit stappenplan voor een blinkend schone oven

In deze videoserie krijg je tips en tricks hoe je het beste keukenapparatuur kunt schoonmaken. Met in deze aflevering: de oven!

NIEUW
01:40
Geselecteerd Speelt nu af

Zo hou je je koelkast schoon én opgeruimd

In deze videoserie krijg je tips en tricks hoe je het beste keukenapparatuur kunt schoonmaken. Met in deze aflevering: de koelkast!

NIEUW
01:42
Geselecteerd Speelt nu af

Met deze tips maak je je fornuis weer blinkend schoon

In deze videoserie krijg je tips en tricks hoe je het beste keukenapparatuur kunt schoonmaken. Met in deze aflevering: het fornuis!

NIEUW
01:24
Geselecteerd Speelt nu af

Schoonmaken als een pro: BBQ schoonmaken

In schoonmaken als een pro laat de poetsprins zien hoe je je BBQ weer brandschoon krijgt.

Feestdagen met Rudolph

NIEUW
09:41
Geselecteerd Speelt nu af

Sluit het jaar heerlijk af met deze gezonde kapsalon

In Feestdagen met Rudolph maakt 24Kitchen-chef Rudolph leuke recepten voor in de feestmaand. In deze video maakt Rudolph een gezonde kapsalon!

NIEUW
12:10
Geselecteerd Speelt nu af

Geen keukenprinses? Maak dan eens deze 'koude' feestschotel

In Feestdagen met Rudolph maakt 24Kitchen-chef Rudolph leuke recepten voor in de feestmaand. In deze video maakt Rudolph een koude feestschotel.

NIEUW
07:05
Geselecteerd Speelt nu af

Met dit recept van Rudolph maak je de perfecte oliebollen

In Feestdagen met Rudolph maakt 24Kitchen-chef Rudolph leuke recepten voor in de feestmaand. In deze video maakt Rudolph heerlijke oliebollen.

NIEUW
08:57
Geselecteerd Speelt nu af

Left-overs van Kerst? Maak dan deze smakelijke ragout

In Feestdagen met Rudolph maakt 24Kitchen-chef Rudolph leuke recepten voor in de feestmaand. In deze video maakt Rudolph een smakelijke kerstragout.

NIEUW
11:51
Geselecteerd Speelt nu af

Deze bladerdeeg kerstkransjes zijn om te smullen

In Feestdagen met Rudolph maakt 24Kitchen-chef Rudolph leuke recepten voor in de feestmaand. In deze video maakt Rudolph bladerdeeg kerstkransjes met zalm.

NIEUW
07:14
Geselecteerd Speelt nu af

Met deze ingrediënten maak je het ultieme kaasplankje

In Feestdagen met Rudolph maakt 24Kitchen-chef Rudolph leuke recepten voor in de feestmaand. In deze video maakt Rudolph een overheerlijke kaasplank.

Koken met Blik

NIEUW
05:04
Geselecteerd Speelt nu af

Toetjestip: deze fruitcrumble maak je binnen een handomdraai

In Koken met Blik maakt chefkok Danny Jansen makkelijke en smakelijke gerechten met in de hoofdrol dingen die houdbaar zijn, zoals eten uit blik, pot of diepvries. In de laatste aflevering maakt Danny een makkelijke fruitcrumble.

NIEUW
03:56
Geselecteerd Speelt nu af

Deze pasta met knakworstjes is helemaal kidsproof

In Koken met Blik maakt chefkok Danny Jansen makkelijke en smakelijke gerechten met in de hoofdrol dingen die houdbaar zijn, zoals eten uit blik, pot of diepvries. In de negende aflevering maakt Danny een kidsproof pasta.

NIEUW
04:33
Geselecteerd Speelt nu af

Met deze (verrassende) ingrediënten maak je een snelle nasi

In Koken met Blik maakt chefkok Danny Jansen makkelijke en smakelijke gerechten met in de hoofdrol dingen die houdbaar zijn, zoals eten uit blik, pot of diepvries. In aflevering 8 maakt Danny een snelle nasi met producten uit zijn voorraadkast.

NIEUW
05:05
Geselecteerd Speelt nu af

Met dit simpele recept maak je een heerlijke broodpudding

In Koken met Blik maakt chefkok Danny Jansen makkelijke en smakelijke gerechten met in de hoofdrol dingen die houdbaar zijn, zoals eten uit blik, pot of diepvries. In de zevende aflevering maakt Danny een broodpudding met slechts enkele ingrediënten.

NIEUW
04:50
Geselecteerd Speelt nu af

Met deze ingrediënten maak je een lekkere Franse maaltijd

In Koken met Blik maakt chefkok Danny Jansen makkelijke en smakelijke gerechten met in de hoofdrol dingen die houdbaar zijn, zoals eten uit blik, pot of diepvries. In aflevering 6 maakt Danny een heerlijke Franse bonenschotel met gekonfijte eend.

NIEUW
05:05
Geselecteerd Speelt nu af

Met bladerdeeg uit je vriezer maak je deze heerlijke hapjes

In Koken met Blik maakt chefkok Danny Jansen makkelijke en smakelijke gerechten met in de hoofdrol dingen die houdbaar zijn, zoals eten uit blik, pot of diepvries. In de vijfde aflevering maakt hij lekkere bladerdeegstengels met zelfgemaakte hummus.

Indo Food

NIEUW
11:07
Geselecteerd Speelt nu af

Met dit bijzondere recept maak je de perfecte nasi goreng

In deze aflevering van INDO FOOD leren Job & Perry over het ontstaan van nasi goreng. De Indische Rotterdammer Albert komt op bezoek in de toko van Perry, om Job en Perry een masterclass te geven. Albert maakt zijn nasi goreng op een speciale manier. Hij legt uit hoe hij het maakt en hoe nasi goreng is ontstaan. Vervolgens doen de heren hun uiterste best om Albert omver te blazen met hun typisch Rotterdamse variatie op nasi goreng. Gaat dat lukken?

NIEUW
10:02
Geselecteerd Speelt nu af

Deze Indische gestoomde cake wil je echt proeven (en maken!)

Deze serie is pre-corona opgenomen. In deze aflevering van INDO FOOD gaan Job & Perry langs bij Indische Lola, die als een van de weinigen in Nederland nog Indisch bakt. Job en Perry proeven alles, van sponscake tot klepon tot een bijzondere, typisch Indische gestoomde cake: roti kukus. Lola geeft haar 'geheime' recept weg voor roti kukus, maar Job en Perry proberen Lola te overtuigen van hun over the top versie.

NIEUW
09:13
Geselecteerd Speelt nu af

Hou je van experimenteren in de keuken? Maak dan eens papeda

Deze serie is pre-corona opgenomen. In deze aflevering van INDO FOOD gaan we terug naar roots van Job. Hij is een Molukker, maar weet eigenlijk vrij weinig van deze keuken. Daarom gaat Job samen met Perry in de leer bij Chesron, die een Moluks restaurant in Breda runt. Ze leren van hem alles over papeda, een typisch Moluks gerecht. En het leuke is, bij deze maaltijd mag je geen bestek gebruiken. Je moet je bordje leeg slurpen!

NIEUW
09:37
Geselecteerd Speelt nu af

Indische chef verklapt geheim achter de perfecte bamisoep

Deze serie is pre-corona opgenomen. In deze aflevering van INDO FOOD gaan Job & Perry in de leer bij Aries, een Indische chef met een populaire signature dish: verse bamisoep. Job en Perry zijn verslaafd aan de welbekende pakjes instant bamisoep, maar raken nóg meer verslaafd aan de verse, zelfgemaakte versie. Aries, de bamisoep-expert leert ze dit typisch Indonesische gerecht maken. En op hun beurt laat het duo hun versie proeven aan Aries. Komt Job en Perry's bamisoep door de strenge keuring?

NIEUW
08:50
Geselecteerd Speelt nu af

Zo maak je de lekkerste Indonesische rendang in eigen keuken

Deze serie is pre-corona opgenomen. In de eerste aflevering van INDO FOOD reizen Job & Perry af naar Heerhugowaard, waar Indische Tante Annie in haar eigen toko het geheim verklapt achter de perfecte rendang. Precies zoals ze ‘m in Indonesië maken, mét alle tips & tricks. Het duo raakt enorm onder de indruk van Tante Annies grote hart en kookkunsten. Ze doen boodschappen bij een Aziatische supermarkt en verrassen Tante Annie met hun twist op de klassieke rendang: bapao met rendang-vulling. Dan rest alleen nog de vraag: keurt Tante Annie Job en Perry’s variant goed?

First Eet

NIEUW
02:00
Geselecteerd Speelt nu af

Met deze tips maak je heerlijke 'froyo' zonder ijsmachine

Danny laat zien hoe je lekker ijs maakt, maar niet van dat volle, vette ijs, maar magerder ijs. Beetje gezond en ook nog makkelijk om te maken.

NIEUW
03:20
Geselecteerd Speelt nu af

Zo maak je perfecte botercrème voor op je cupcakes

Chefkok Danny laat zien hoe je perfecte botercrème maakt voor op bijvoorbeeld cupcakes.

NIEUW
01:43
Geselecteerd Speelt nu af

Met deze tip kun je eenvoudig paprika's ontvellen

In deze aflevering van First Eet laat Julius Jaspers zien hoe je makkelijker je paprika's kan ontvellen.