Boarding to Korea

NIEUW
15:48
Geselecteerd Speelt nu af

'Je wilt gewoon niet falen'

Deel 4 van de documentaire over Cheryl Maas: de Olympische Spelen.We zien de voorbereiding op de Olympische Spelen in Pyeongchang en Maas schat haar kansen op een medaille in.

NIEUW
14:58
Geselecteerd Speelt nu af

Dit is hoe Cheryl Maas herstelde na gebroken nek

Deel 3 van de documentaire over Cheryl Maas: gebroken nek en het herstel. Afgelopen zomer brak Cheryl Maas haar nek. In dit deel vertelt zij over het ongeluk en wat snowboarden in haar leven betekent.

NIEUW
09:05
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe combineert Maas snowboarden en privéleven?

Deel 2 van de documentaire over Cheryl Maas: snowboarden en privéleven. Het doel van Maas is om een medaille te winnen op de Olympische Spelen, topsport combineren met een gezinsleven is soms moeilijk.

NIEUW
10:41
Geselecteerd Speelt nu af

'Het is geen sport, het is een levensstijl'

Deel 1 van de documentaire over Cheryl Maas: Hoe het allemaal begon. Van snowboarden met de jongens op de borstelbaan in Uden naar de ster in internationale snowboardfilms.

NIEUW
00:46
Geselecteerd Speelt nu af

Zo ziet het olympische dorp eruit

De Nederlandse equipe is in Zuid-Korea voor de Olympische Spelen en slaapt daar in het olympisch dorp in Gangneung. Wij namen een kijkje in het dorp, in de huizen en bij de faciliteiten waarvan de Nederlanders gebruik kunnen maken.

NIEUW
04:48
Geselecteerd Speelt nu af

Sauerbreij over medaillekansen snowboarders

Nicolien Sauerbreij, nog steeds de enige die voor Nederland een sneeuwmedaille wist binnen te slepen op de Olympische Spelen, schat de kansen in van de Nederlandse sneeuw delegatie die binnenkort zal afreizen naar Pyeongchang.