Brabants Dagblad Nieuws

1:57

Toch een geluidswal bij Jo voor de deur

Jo Vos (69) uit Heesch kan het nog niet echt geloven; krijgt hij echt een geluidswal voor zijn deur? Omdat de weg voor zijn huis nét te dicht tegen de A59 aanschurkt zou hij net buiten de boot vallen. Maar nu gaat het toch gebeuren, en dan is hij eindelijk verlost van het geluid van de razende snelweg voor zijn deur.

0:32

Eenzijdig ongeval op Koningsweg in Den Bosch

Een automobilist is woensdagavond op de Koningsweg in Den Bosch de macht over het stuur verloren. Daarna reed de auto een paal uit de grond en kwam hij enkele meters verderop tot stilstand. Hoewel de schade aan het voertuig flink was, bleef de bestuurder ongedeerd.

0:40

Opnieuw brand op Drunens bedrijventerrein

Op het bedrijventerrein in Drunen heeft dinsdagnacht brand gewoed. Het gebouw aan de Industrieweg dat in brand stond raakte flink beschadigd.

1:56

Eric maakte een wandelstok waarmee je as uitstrooit

BERLICUM - ,,Wat is er mooier als geliefden na je crematie nog één keer met jou op stap gaan?” De vraag wordt gesteld door Eric Tibosch. De 62-jarige ondernemer uit Berlicum komt zelf met het antwoord: ,,Het leven is één grote wandeling. Tussen je wieg en het graf zet je allerlei stappen. Een wandeling met de TOLAD maakt de cyclus rond.”

0:39

Gewonde bij steekpartij na ruzie in Oss

Een jongeman is dinsdagavond gewond geraakt bij een steekpartij voor de Albert Heijn aan het Burchtplein in Oss. Dat gebeurde vermoedelijk tijdens een conflict. Er is een betrokkene aangehouden.

1:38

Bewoners Tilburgs hofje zitten met ree in de maag

Bambi, is ‘ie al gedoopt: de ree die sinds maandagavond in het Tilburgse Frater Mattheushof zit. De omwonenden maken zich zorgen, het hofje is een stipje van groen tussen het stedelijke grijs. ,,Het dichtsbijzijnde bos ligt op drie kilometer afstand.”

0:30

Scootmobieler belandt in de Dommel

BOXTEL - Een man is dinsdagmiddag met zijn scootmobiel in de Dommel terechtgekomen. Dit gebeurde aan de Konijnhoolsedreef in Boxtel. De hulpdiensten rukten massaal uit en hadden de man weer snel op het droge.

0:34

Gasleiding geraakt tijdens aanleg glasvezelkabels in Oss

In de Vorstershoekstraat in Oss is dinsdagochtend een gaslek ontstaan. Medewerkers van E-Fiber waren bezig met graafwerkzaamheden en het trekken van glasvezelkabels toen kort voor 9.00 uur bij het graven een gasleiding werd geraakt. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en wist het lek met behulp van een keggetje provisorisch te dichten. Netbeheerder Enexis is opgeroepen om zorg te dragen voor de reparatie van de geraakte gasleiding.

0:30

Motorrijder (43) overlijdt na ongeval in Kaatsheuvel

De 43-jarige man uit Waalwijk die maandag aan het begin van de avond betrokken raakte bij een motorongeval is overleden in het ziekenhuis. Dat meldt de politie Tilburg.

2:07

Topdrukte bij binnenzwembaden: 'Je moet op tijd reserveren'

Op de bonnefooi naar het overdekte zwembad om van de glijbanen te roetsjen omdat het nog altijd geen denderend zomerweer is (en wordt)? Vergeet het maar. Stuk voor stuk zijn ze al volgeboekt.

0:31

Jongen gewond na val uit boom in Zuilichem

Een traumahelikopter is maandagmiddag uitgerukt naar een uiterwaard aan de Vleugeldijk bij Zuilichem. Een jongen raakte daar gewond toen hij uit een boom viel. Ook de brandweer en de ambulance kwamen ter plaatse.

0:30

Wielrenner gewond na val in Cromvoirt

Een wielrenner is maandagochtend rond 11.00 uur gewond geraakt nadat hij moest remmen of uitwijken voor een auto en ten val kwam in de Loverensestraat in Cromvoirt.

Meer video's