Huize Vleeshamer

In Huize Vleeshamer becommentarieert Michiel Romeyn wekelijks als 'de barman' de actualiteit.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
3:52

Omgebouwde Romeyn over zijn transformatie

In de allerlaatste aflevering van Huize Vleeshamer geeft barman Romeyn zich bloot! Hij vertelt over z'n vroegere gezinsleven, bestaande uit acht zonen. Zijn moeder heeft altijd al een dochter willen hebben, maar die heeft ze nooit gehad. Daarom is ze na zijn geboorte - hij is de jongste zoon - depressief geraakt. Haar laatste wens was dat onze barman zich zou ombouwen tot vrouw, zodat hij de wereld ook eens door de ogen van een vrouw zou kunnen bewonderen. En belofte maakt schuld...

1:59

'Baudet en Hiddema zijn een stelletje ondeugd bij elkaar'

Barman Romeyn raakt maar niet uitgepraat over Baudet en Hiddema. Een stelletje ondeugd bij elkaar. Je weet niet wat ze allemaal uitvoeren samen... Hiddema, Hiddema, Hiddema! Baudeeet, Baudeeet, Baudeeet!

3:19

‘De hele wereld is binnen afzienbare tijd Chinees’

Uploaded by MyChannels

3:59

'Je hebt mensen die rijkdom niet aankunnen'

Michiel Romeyn in z'n rol als Amsterdamse barman heeft het deze week over Frenkie de Jong. Hij vindt Frenkie de ultieme Hollandse droom, iedereen is gek op hem. Die bravoure en dat jongensachtige, wat Cruijff ook had... Maar straks ligt hij in zo'n villaatje in Barcelona met miljoenen op de bank, terwijl het enige wat hij daar kan een beetje gamen is. Hij kan die rijkdom helemaal niet aan...

3:07

'We moeten de transgender in onszelf koesteren'

Michiel Romeyn in zijn rol als Amsterdamse barman geeft deze week zijn mening over mannelijkheid. Vroeger toonde je je mannelijkheid door lange haren en strakke broeken, maar bij nader inzien leek je wel een vrouw. Kijk maar eens naar Queen, het lijkt wel een balletdans. Nu heeft iedereen ineens tattoos en macho is ineens heel vrouwelijk. Alle mannelijkheid, je hele ego en voorkomen moet tegenwoordig gepropt worden in een klokkie. Een klokkie is het hoogst haalbare wat er is, het kost tonnen. We moeten de transgender in onszelf koesteren, mannelijk en vrouwelijk bestaat niet echt.

2:28

'Hitlers hond Blondi moest ruiken of Eva Braun vreemdging'

Michiel Romeyn in z'n rol als Amsterdamse barman heeft het deze week over dieren die worden ingezet voor andere doeleinden, zoals de Russische oorlogsdolfijn die in Noorse wateren werd gevonden. Of wat denk je van Blondi, het hondje van Hitler dat moest ruiken of Eva Braun was vreemdgegaan.

Meer video's

Gerelateerde series