Koken met kliekjes

Weggooien is zonde!

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
1:57

Kruidnoten over? Zo maak je er een heerlijke trifle mee

Grote kans dat nog lang niet alle kruidnoten op zijn na 5 december. Weggooien? Zonde! Je maakt er in een paar stappen een lekkere trifle mee.

1:22

Zó maak je een lekkere groene smoothie met spinazie

Behoefte aan wat extra vitamientjes? Met een beetje overgebleven spinazie maak je in een paar tellen een vitaminebom.

2:26

Zoete aardappel over? Maak er déze lekkere snack van

Met zoete aardappel maak je de lekkerste ovenschotels en stampotten, maar vaak blijven er na het koken van zo'n recept een paar zoete aardappels liggen. Libelle’s Chanan laat zien hoe je een kliekje zoete aardappel kunt serveren als lekkere snack. De nachoschotel is inmiddels bijna een klassieker bij de borrel. Een keer wat anders? Vervang de nachochips door zoete aardappel en maak de schotel af met je favoriete toppings: Wat heb je nodig? 3 zoete aardappels 1 el zonnebloemolie Komijn Paprikapoeder Chilivlokken 2 bosuitjes Srirachasaus Mayonaise Geraspte kaas

1:24

Halve zak rucola over? Zó maak je er snel pesto van

Koken met kliekjes is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens hartstikke lekker. Een halve zak rucola gooi je natuurlijk niet weg, daar maak je met een paar extra ingrediënten al een lekkere pesto van. En die kun je bovendien wat langer (in de koelkast) bewaren!

1:41

Binnen 10 minuten staat deze snelle snack met mais op tafel

Staat er nog een open blikje mais in de koelkast? Kijk dan eens naar deze aflevering van de serie 'koken met kliekjes'! Binnen 10 minuutjes staan deze snelle maiskoekjes op tafel.

1:40

Heerlijke rode linzensoep met groenten

Altijd handig om rode linzen op voorraad te hebben, want je maakt er in een handomdraai de lekkerste soep mee. Libelle's Chanan laat zien hoe je een heerlijke rode linzensoep maakt met kliekjes groenten.

Meer video's

Gerelateerde series