Korte Reportage

Korte reportages over het nieuws uit Den Haag en omstreken.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
1:58

Kaboutervrouw maakt parkbezoekers blij in Zoetermeer

In Zoetermeer maakt Marlies van den Broek kabouters. Ze maakt zelfs hele dorpjes. Die laat ze dan achter in een park. Soms worden er ook kabouters gestolen, dus nu gaat ze gewapend met boor nog meer de kabouters vastzetten.

1:36

Legoland Scheveningen verwelkomt eerste gasten

Het nieuwe Legoland filiaal in Scheveningen heeft haar deuren geopend. De winkel huisvest speelplezier voor groot en klein.

1:49

Auto's klappen massaal op ‘horrorpollers’ Den Haag

De nieuwe pollers bij het HagaZiekenhuis aan de Escamplaan in Den Haag zijn berucht en beroemd. Zeker veertien auto’s zijn die ontmoeting niet onbeschadigd doorgekomen.

1:51

Omgekomen vluchtelingen herdacht op strand Scheveningen

Op het strand van Scheveningen zijn 44.000 vluchtelingen herdacht, die zijn omgekomen tijdens hun reis naar Europa. Op het strand stonden duizenden gedenkstenen om de overledenen te eren. Tijdens de herdenking waren er diverse sprekers om hun stem te laten horen, onder wie vluchtelingen zelf, politici en Hugo Borst.

2:10

Haagse voetbal historisch museum onder water gelopen

Bij het noodweer op Scheveningen gisteren is het Haagse Voetbalhistoriemuseum onder water gelopen. De beschadigde boeken en foto's liggen te drogen in de hoop dat er nog wat te redden valt. Eigenaar Rob Pronk baalt enorm. ,,Wat een ellende.”

1:18

Johan Noordam gaat 24 uur skeeleren voor Team Westland

Johan Noordam gaat vannacht exact om 00.00 uur van start voor zijn 24-uurs skeelertocht in het kader van the Break Out Day ten bate van Team Westland. Begeleid door zijn beide ooms, Hans Olsthoorn en Jan van Staalduinen haalt de sportieve ’s-Gravenzander met zijn loodzware marathontocht 12.000 euro op voor Team Westland.

Meer video's

Gerelateerde series