Korte Reportage

Korte reportages uit Zeeland.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
1:55

Scholieren leren aan boord van de Vrijbuiter

Stichting ’t Wylde Leren biedt educatieve avonturen aan middelbare scholieren, waarbij zij hun klaslokaal voor even omruilen voor de weide wereld. Naast reizen naar Noorwegen is ‘De Groene Koers’ het zeilavontuur dat leerlingen door Nederland meeneemt op een reis langs circulaire en duurzame initiatieven, waarbij jongeren alles leren over het veranderende klimaat én hun handen uit de mouwen steken.

2:49

Trompettist Frans Friederich: 'Vader nam altijd muziek mee'

Wie ben je, wat voor muziek maak je en waarom moet de wereld die leren kennen? In Open Podium stellen we Zeeuwse muzikanten in alle leeftijden voor. In deze aflevering: Frans Friederich.

2:32

Zed I & Rooticall Fiyah: 'Raggae komt uit je hart'

Wie ben je, wat voor muziek maak je en waarom moet de wereld die leren kennen? In Open Podium stellen we Zeeuwse muzikanten in alle leeftijden voor. En dat niet alleen; we geven ze de kans ook te laten zien en horen wat ze in hun mars hebben. In deze aflevering: Zed I & Rooticall Fiyah. Video Jan Parent

2:41

Bluesband The Remedy: 'Lekker met je kop dreunen'

Wie ben je, wat voor muziek maak je en waarom moet de wereld die leren kennen? In Open Podium stellen we Zeeuwse muzikanten in alle leeftijden voor. En dat niet alleen; we geven ze de kans ook te laten zien en horen wat ze in hun mars hebben. In deze aflevering: The Remedy. Video: Boaz Timmermans.

2:27

Indieband Tri-Cycl: 'In een café komen de beste nummers'

Wie ben je, wat voor muziek maak je en waarom moet de wereld die leren kennen? In Open Podium stellen we Zeeuwse muzikanten in alle leeftijden voor. En dat niet alleen; we geven ze de kans ook te laten zien en horen wat ze in hun mars hebben. In deze aflevering: Tri-Cycle.

2:35

Indigo Pastel: 'We blijven onszelf, en zien wat dat brengt'

Wie ben je, wat voor muziek maak je en waarom moet de wereld die leren kennen? In Open Podium stellen we Zeeuwse muzikanten in alle leeftijden voor. En dat niet alleen; we geven ze de kans ook te laten zien en horen wat ze in hun mars hebben. In deze aflevering: Tim Roos. Video Camile Schelstraete

Meer video's

Gerelateerde series