Korte Reportage

Korte reportages uit Zeeland.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
1:55

We gaan op vakantie, maar waarheen?

De vakantie begint, en we willen erop uit. Maar waarheen?

1:28

Vakantiedrukte bij teststraat in Goes

De vakantie begint, en we willen er uit. Lekker naar Zuid-Frankrijk, bijvoorbeeld. Maar ja, veel vakantiebestemmingen hanteren wel corona-regels. Wat te doen als jouw camping in Zuid-Frankrijk een negatieve test wil zien die niet ouder is dan 24 uur? Wij peilen de stemming in de teststraat. Video: Jan Bos.

1:38

Bloemen plukken ter bevordering van de biodiversiteit

In de gemeente Schouwen-Duivenland is woensdag de plukbon te koop. Om de biodiversiteit te stimuleren zaaiden boeren, in samenwerking met de gemeente, hun akkerranden vol. Met een bon op zak mag je nu plakken wat je wilt. Video Sandra Schimmelpennink

1:30

Lekker en van Zeeuwse bodem: snacks van veldbonen

Veldbonen zijn prima te gebruiken als eiwitleverancier. Meatless in Goes maakt er onder meer een hamburger van. We vragen naar de voordelen van de veldboon en zoeken we antwoord op de vraag: hoe smaakt een veldboonburger? Video Jan Bos.

1:55

Baardmannen rennen Nederland rond voor goed doel

Mannen met baarden van Beards4Life rennen deze week door Nederland voor de Hersenstichting.

1:16

Kinderen van Julianaschool verhuizen alvast hun stoeltjes

Het was donderdagochtend even filerijden in het centrum Krabbendijke. Pas na de zomervakantie krijgen de bijna driehonderd leerlingen van de Julianaschool les in het nieuwe tijdelijke onderkomen aan de Vlierbessestraat, maar vandaag mochten ze alvast hun stoeltje verhuizen.

Meer video's

Gerelateerde series