Royaltyvlogger Josine

Over de Libelle-vloggers Onze vloggers zijn bijzonder. Het zijn echte mensen met persoonlijke verhalen. Neem een kijkje in het leven van bijvoorbeeld een dokter, mode-expert, tuinier, Máxima-expert, en visagist en laat je inspireren door hun tips, tricks, avonturen en verhalen. Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook […]

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
2:30

Lekker warm en mooi: zó dragen royals tweed

Tweed is een grove, wollen stofsoort die wind- en waterdicht is. Ideaal dus als het koud is. En al is het weven van de stof een oude ambacht, de royals zijn er nog altijd dol op. Zo wordt Queen Elizabeth er regelmatig mee gespot, maar ook onze eigen koningin houdt ervan. Josine praat je erover bij.

2:10

Traditiegetrouw: het 18e verjaardagscadeau van Amalia

De achttiende verjaardag van prinses Amalia komt eraan. Traditiegetrouw hoort daar een bijzonder cadeau bij. Royaltyvlogger Josine weet wat het is en waarom.

2:02

Dit zegt Amalia zelf over haar kleding en sieraden

In het boek over Amalia vertelt de prinses onder meer over haar kledingstijl en juwelen. Daar gaat het hart van onze royaltyvlogger Josine natuurlijk sneller van kloppen. Ze vertelt je er alles over in deze nieuwe vlog.

2:08

Recyclen in Noorwegen: dít waren de jurken van Máxima

Onze koningin staat erom bekend dat ze een jurk niet maar 1 keer draagt. Zo ook niet in Noorwegen, waar het staatsbezoek vooral ging over duurzaamheid en de klimaatverandering. Máxima verscheen in stijl, door jurken te recyclen. Josine praat je bij.

2:07

De kracht achter dít tijdloze broekpak van Máxima

Dat onze koningin haar outfits graag recyclet, is geen geheim meer. In haar kast hangen een aantal favorieten die ze wel bijzonder vaak draagt, waaronder het rode pak van Claes Iversen. Royaltyvlogger Josine Droogedijk vertelt waarom we juist dit pak regelmatig terugzien bij onze koningin.

3:01

7x gekopieerd: Kate in outfits geïnspireerd door Diana

De iconische outfits van prinses Diana zijn ook bij Kate niet onopgemerkt gebleven. Zij liet zich bij meerdere gelegenheden door Diana inspireren.

Meer video's

Gerelateerde series