Snel Nieuws

Snel op de hoogte van het nieuws over de sterren.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
5:27

Zo vieren BN'ers zomervakantie

Overal in het land zijn de zomervakanties officieel begonnen. Hét moment waarop ook bekend Nederland graag uitwijkt naar hun vakantieadresjes. Maar met landen die van kleur verspringen en een wirwar aan coronaregels… Hoe vullen onze BN’ers de zomer in?

2:50

Shima Kaes: ‘Familie De Mol bood mij zwijggeld’

De familie De Mol zou Shima Kaes zwijggeld hebben geboden, om de vermeende mishandeling door Johnny voor zich te houden. Dit verklaarde de ex-verloofde van Johnny de Mol vandaag tijdens een kort geding in Den Haag. We praten met verslaggever Dennis Jansen, die bij de zitting was.

1:02

The Streamers broeden wellicht toch weer op iets nieuws

Hun derde optreden in De Kuip markeerde vorige maand het einde van een paar zeer succesvolle maanden voor the Streamers. Het gelegenheidscollectief in coronatijd stopte ermee nu ook het einde van de pandemie in zicht kwam. Toch broeden ze op iets nieuws, blijkt uit een video die ze vandaag publiceerden.

0:32

‘Rapper Josylvio hardhandig opgepakt op Curaçao’

Rapper Josylvio zou hardhandig in de boeien zijn geslagen op het vliegveld van Curaçao. Dat zou te zien zijn op beelden die in handen zijn van het roddelkanaal Fawry not Sawry. Het management bevestigt aan Shownieuws dat het inderdaad om Josylvio gaat.

2:21

Eerste aflevering tweede seizoen Like Monica op Videoland

Monica zit lekkerder in haar vel dan ooit. Samen met haar grote liefde Robbert koopt ze haar droomhuis. Op zakelijk gebied zijn er veel nieuwe ontwikkelingen. Monica is met haar manager Stanley een eigen onderneming begonnen en haar cosmeticalijn begint eindelijk vorm te krijgen.

2:22

Actrice Katie Sten over nieuw seizoen The Bold Type

Een hechte vriendschap tussen drie jonge vrouwen, die is ontstaan op de redactie van een New Yorks vrouwenblad. Het bleek het perfecte ingrediënt voor een hippe cocktail, genaamd The Bold Type. De reeks zal actrice Katie Stevens nooit meer loslaten.

Meer video's

Gerelateerde series