Snel Nieuws

Snel op de hoogte van het nieuws uit Rotterdam en omstreken.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
0:46

Superlief! Dit zijn de nieuwe bewoners van Blijdorp

In Diergaarde Blijdorp zijn vier koningspinguïns geboren. De Rotterdamse dierentuin is de enige in Nederland die deze soort houdt en spreekt van een primeur, omdat niet eerder zoveel kuikens in hetzelfde jaar uit het ei kwamen. De volwassen koningspinguïn is met een lengte van ongeveer een meter de op één na grootste pinguïnsoort en herkenbaar aan de oranje druppelvormige vlek in de hals. Het vrouwtje legt maar één ei per keer en broedt deze uit met het mannetje.

0:41

Man aangehouden na mysterieuze schietpartij in Rotterdam

De schietpartij gebeurde dinsdagavond op de Joost van Geelstraat.

0:33

Drugs en alarmpistool gevonden bij aanhouding in Rotterdam

Na een doorzoeking vond de politie drugs en een alarmpistool. Twee mannen zijn aangehouden.

0:31

Inzittende gewond geraakt bij ongeluk in Rotterdam

Een inzittende van een auto is maandagavond met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht na een ongeluk op de Pompenburg in Rotterdam. Twee auto’s botsten tegen elkaar aan. Eén van de voertuigen sloeg over de kop en kwam weer rechtop terecht.

0:36

Drie gewonden na steekpartij Schiedam aangehouden

Drie personen die op de Burgemeester van Heerenlaan gewond raakten bij een steekpartij, zijn alle drie ook aangehouden door de politie. Hun rol bij het steekincident wordt onderzocht. Eén van de verdachten is voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht.

0:43

Taaie smalree weet beknelling in schapengaas te overleven

Een smalree heeft een beknelling in schapengaas langs een stuk land in Abbenbroek overleefd. Faunabeheerder Jacqueline van Hoey Smith zette het dier, dat lichtgewond raakte, in de duinen van Rockanje weer uit.

Meer video's

Gerelateerde series