Snel Nieuws

Snel op de hoogte van het nieuws uit Utrecht en omstreken.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
0:30

Raadslid vergeet microfoon en noemt raadslid een ‘stom wijf’

Het is een van de gevaren van digitaal vergaderen: iets onaardigs mompelen terwijl het voor de ander toch hoorbaar blijkt te zijn. In een politieke vergadering in de gemeente Stichtse Vecht sprak een raadslid binnensmonds over een ‘stom wijf’. Nu ligt er een officiële klacht.

0:41

Donebeelden van stormschade in Leersum

Een zware storm heeft op vrijdagmiddag flink huisgehouden in het Utrechtse Leersum. Naast twee zwaargewonden vielen er meerdere lichtgewonden.

3:02

Hoofddocent Universiteit Utrecht had niet eens Havo-diploma

Academicus Arie de Ruijter, die terecht staat voor het oplichten van Tilburg University, blijkt nu ook Universiteit Utrecht te hebben benadeeld. Dat bevestigd een woordvoerder van de universiteit in het radioprogramma Argos. We spreken met Huub Jaspers, journalist van Argos.

0:32

Dino's komen tot leven in Utrechtse fabriekshal

Lego en dino’s; het lijkt een gouden combinatie voor een populaire tentoonstelling in de Utrechtse evenementenlocatie Fabrique.

3:28

Reisbureau voor eerlijke vliegtickets

Voor een paar euro naar Londen, Madrid of Marrakech. De spotgoedkope vliegtickets vliegen je om de oren. Maar volgens Natuur en Milieu zijn deze prijzen veel te laag. De milieuorganisatie opent daarom vandaag in Utrecht een pop-up-vliegshop waar je de werkelijke prijs van een vliegticket kunt berekenen.

0:37

Harddrugs en veel geld aangetroffen in woning in Overvecht

De politie heeft donderdagochtend een inval gedaan in een woning aan de Peetersdreef in Overvecht.

Meer video's

Gerelateerde series