Snel Nieuws

Snel op de hoogte van het nieuws uit Utrecht en omstreken.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
0:37

Van oude zwembad in Bilthoven is niets meer over na brand

Het oude zwembad van Bilthoven (Brandenburg) is vannacht afgebrand. Het pand aan de Talinglaan/Leyenseweg mag as verkoren worden beschouwd. De brandweer is vanmorgen nog in touw met het nablussen.

0:27

Politie massaal uitgerukt voor vechtpartij na aanrijding

Een aanrijding op de Dalweg in Soest is maandagavond flink uit de hand gelopen. Na de botsing tussen twee auto's liepen de gemoederen bijzonder hoog op en er ontstond er een grote vechtpartij. De politie kwam met tien wagens ter plaatse en probeerde de boel onder controle te krijgen.

2:40

Bewoners Utrechtse flat opgeschrikt door hevige explosie

In een flatgebouw in de Utrechtse wijk Kanaleneiland is vannacht een hevige explosie geweest. Vanwege het onderzoek van de politie en de Explosieven Opruimingsdienst zijn meerdere woningen ontruimd.

0:43

Heftige explosie in flat Kanaleneiland

Omstreeks 02.30 uur werden bewoners van de Alexander de Grotelaan in Utrecht opgeschrikt door een explosie. De politie en de EOD deden urenlang sporenonderzoek. Zeven huishoudens zijn ontruimd, de bewoners ervan zijn naar een hotel gebracht. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

0:42

Grote brand op bedrijventerrein in Utrecht

Bij een distributiecentrum van Stiho aan de Uraniumweg in Utrecht is brand uitgebroken op het dak.

0:28

Hoogwater in de Lek levert prachtige beelden op

Waar het vele water in Limburg tot veel ellende leidde, zorgt het in de Lek bij Nieuwegein juist voor schitterende beelden.

Meer video's

Gerelateerde series