Snel nieuws

Snel op de hoogte van het nieuws uit Dordrecht en omstreken.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
0:37

Politie zoekt met helikopter naar vermiste Arnold

De 62-jarige Arnold Samuels uit Dordrecht wordt vermist. De politie is hard op zoek naar de man uit de wijk Krispijn, maar vooralsnog levert de zoektocht met onder andere een politiehelikopter niets op. Samuels vertrok dinsdag rond 16.30 uur van zijn werk aan de Ketelweg in Papendrecht en is daarna niet meer gezien. De man rijdt op een rode elektrische fiets met drie wielen van het merk Huks City 24. Onduidelijk is wat voor kleding hij droeg, wel weet de politie dat de man een rode helm droeg.

3:44

Huisdieren op dieet: Meer dan de helft is té dik

Onze honden, katten, konijnen en andere huisdieren zijn steeds vaker té zwaar. Zeker de helft van de huisdieren in Nederland lijdt aan overgewicht, met alle lichamelijke klachten van dien.

0:30

Ludieke protestactie tegen winkelsluiting in Dordrecht

In Dordrecht is de vereniging Promotie Ondernemers Binnenstad Dordrecht, klaar met de sluiting van winkels. Als ludieke actie hebben zij daarom straatnamen in het centrum omgedoopt tot 'Antwerpen'. In de Belgische havenstad is winkelend publiek namelijk wél welkom.

0:42

Dode en zwaargewonde bij explosie vissersboot in Dordrecht

Bij een explosie op een vissersboot in Dordrecht is iemand overleden. De andere persoon is zwaargewond van de boot afgehaald en overgebracht naar het ziekenhuis.

0:28

Ongeneeslijk zieke Natascha had nog één laatste wens

De ongeneeslijk zieke Natascha had nog één laatste wens: haar lieve paard Lieuwe voor de laatste keer kroelen.

0:26

Ongeneeslijk zieke Natascha had nog één laatste wens

De ongeneeslijk zieke Natascha had nog één laatste wens: haar lieve paard Lieuwe voor de laatste keer kroelen, gedag zeggen. Het beestje moest 400 kilometer afleggen om bij zijn bazin te komen. Voor een afscheid dat niemand, helemaal niemand, onberoerd liet. ‘Twee dagen later overleed ze.’

Meer video's

Gerelateerde series