Snel nieuws

Snel op de hoogte van het nieuws uit het Groene Hart.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
0:30

Auto scheurt met 150 km/uur door Woerden

In Woerden heeft de politie zaterdagavond een automobilist achtervolgd en daarbij ook waarschuwingsschoten gelost. Agenten hebben een verdachte aangehouden.

3:42

Danique reist naar Frankrijk voor gestolen telefoon

Het ene moment staat Danique te dansen op het Amsterdam Dance Event, het andere moment is haar telefoon uit haar tas gestolen. Ze laat het er niet bij zitten en na een achtervolging heeft ze haar telefoon en nog eens 178 anderen teruggevonden in een Frans politiebureau.

0:42

Harde wind zorgt voor grote overlast in het Groene Hart

De harde wind van afgelopen nacht en vanochtend zorgt voor overlast in het Groene Hart. In Gouda waaide een boom tegen een woning. Ook elders in de regio wordt stormschade gemeld.

0:31

Vrachtwagen crasht in de sloot in Ter Aar

Een vrachtwagen is dinsdagavond in de sloot beland in Ter Aar. De chauffeur is door de brandweer uit zijn cabine gehaald.

0:26

Zwaar ongeval aan Stavorenweg in Gouda

Zondagavond heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Stavorenweg in Gouda. Een personenauto botste door onbekende reden frontaal tegen een vangrail aan. Door de botsing is het voertuig flink beschadigd. De inzittenden van het voertuig zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel, een persoon werd overgebracht naar het ziekenhuis. Bij aankomst van de hulpdiensten was de bestuurder spoorloos.

0:32

Bewoner gooit brandende magnetron uit het raam

Aan de Julianastraat in Gouda is vrijdagnacht brand ontstaan, omdat een magnetron en een oven vlam vatte. De bewoner gooide de magnetron uit zijn raam, maar voor de oven moest de brandweer te hulp schieten. Beide apparaten zijn buiten nageblust.

Meer video's

Gerelateerde series